![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11311132113311341135 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trucker...imam..najcesto..resenija,ama ne sekogas......... I jas imam "headovi"nad mene...ne mi e bas labavo da setkam vo rabotno vreme |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗАТОА ШТО Е ОД ТЕБЕ... ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Cucata...je nema...podiga,podiga,samo kako cuti brutoto... BRAVO CUCO |
|
|
|
![]() |
|
vojvodo..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
znam kako e ...mene me gusi toa sto sum malku nadvor od grad, ali se snaogam i imam vreme, posebno sega kaj mene e relaksirano.....ako ostane taka do krajot na denot ke bide super....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Ovaa nedela sim ma kafe sekoja free minutka,taka mi pocna nedelata..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
bravo, taka treba...super e toa. |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
I taka se osekjam trucker...kako prolet da doagja ,a ne esen
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hahah........super VAl...samo napred. iako sakam poveke zima...ke dojde moeto vreme za 2-3 nedeli..sneg.
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
sega se ukluciv
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
aj da ne listam nazad...sto e stosot so proletta:))
|
|
![]() |
|
hehheh ke te ubijam..i ti si bil tuka a
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
SAMO DA VE POZDRAVAM..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sneg,sakam ama onoj ubaviot,krckaviot sto go nema vekje kaj nas...da gazam po nego...obozavam da go razgazuvam sabajle,koga nikoj ne zgaznal pred mene....nateznati granki so bela ubavinaaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11311132113311341135 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |