IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 214>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:42
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Sunday, September 24, 2006

’Нова’ сум ти -part II-

Ја спушти раката надолу, ми ги повлече гаќичките настрана и ми го напика прстот внатре.

Навистина ти е ширум отворена - се насмевна и ме турна на креветот

Останав да лежам додека тој се соблекуваше и ме гледаше похотно.

Рашири ги нозете!

Го послушав без приговор. Седна на креветот меѓу моите нозе и почна да ми ги масира бутовите. Ми ја ширеше п**ката и се загледуваше во неа.

Кажи ми што сакаш? - ме праша

к*р - прошепотев

Што?! Не те чув!

к*р!

Ќе добиеш. Не се грижи.

Ми го пикна повторно прстот внатре. Па уште еден. Почна да симулира движења на к*р.

Вака сакаш?

Да.

Сакаш да се ебеш.

Дааааааааааа!

Со другата рака ми ја зграби левата цицка и почна да ја гмечи. Овој пат без јас да му кажам, ми ја повлече брадавицата. Ја притискаше силно додека ми ги набиваше прстите внатре.

Ооох - почнав да стенам

Ааах! - се погласно

Ооооооох! - и погласно

И погласно!!!!!!

Ааааааааааааааааа!!! - ме облеа силно оргазмично чувство кое го затрепери секој милиметар од моето тело. Прстите му се ’заглавија’ од силниот пичкин грч. Се виткав како некој да ме полеал со ладна вода. Скокав по креветот.

Ох. Срце мое - изустив

Ја не бев дорекла реченицата, а тој веќе беше клекнат крај мојата главата и ми го подаваше к*рот.

Пуши го, к*рво!

Ако сакам да глумам к*рва, морам да глумам до крај. Не дека ми беше лошо, беше интересно, возбудувачко, но, чудно. Бев послушна. Го лапнав до крај. Ми ја зграби главата и почна да ме ебе в уста.

Пуши го! Ох.. Знаеш ти како треба - зборуваше додека ми го набиваше до грло

Го истуркав со рацете.

Ќе ме удавиш!! - реков и исплукав густа плунка

Нема. Отвори ја устата.

Ја отворив. Полека ми го пикна, милиметар, по милиметар. Неговите прсти беа испреплетени во мојата коса. Чувствував како тврдиот к*р се трие од зидовите на моето грло. Солзи ми течеа од очите. Пак почна да ме ебе внатре .... кратко време, морав да го турнам, повторно. Исплукав. Мислев главата ќе ми пукне. Неколку пати го повторуваше тоа. Стенеше промукло, уживаше што се давам од неговиот к*р

-------------------------------------

C C C C

I posle nindza bil manijak...ovaa garant ne znae sarma da vitka  LOL LOL

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:44

Sunday, September 24, 2006

’Нова’ сум ти -part II-

Ја спушти раката надолу, ми ги повлече гаќичките настрана и ми го напика прстот внатре.

Навистина ти е ширум отворена - се насмевна и ме турна на креветот

Останав да лежам додека тој се соблекуваше и ме гледаше похотно.

Рашири ги нозете!

Го послушав без приговор. Седна на креветот меѓу моите нозе и почна да ми ги масира бутовите. Ми ја ширеше п**ката и се загледуваше во неа.

Кажи ми што сакаш? - ме праша

к*р - прошепотев

Што?! Не те чув!

к*р!

Ќе добиеш. Не се грижи.

Ми го пикна повторно прстот внатре. Па уште еден. Почна да симулира движења на к*р.

Вака сакаш?

Да.

Сакаш да се ебеш.

Дааааааааааа!

Со другата рака ми ја зграби левата цицка и почна да ја гмечи. Овој пат без јас да му кажам, ми ја повлече брадавицата. Ја притискаше силно додека ми ги набиваше прстите внатре.

Ооох - почнав да стенам

Ааах! - се погласно

Ооооооох! - и погласно

И погласно!!!!!!

Ааааааааааааааааа!!! - ме облеа силно оргазмично чувство кое го затрепери секој милиметар од моето тело. Прстите му се ’заглавија’ од силниот пичкин грч. Се виткав како некој да ме полеал со ладна вода. Скокав по креветот.

Ох. Срце мое - изустив

Ја не бев дорекла реченицата, а тој веќе беше клекнат крај мојата главата и ми го подаваше к*рот.

Пуши го, к*рво!

Ако сакам да глумам к*рва, морам да глумам до крај. Не дека ми беше лошо, беше интересно, возбудувачко, но, чудно. Бев послушна. Го лапнав до крај. Ми ја зграби главата и почна да ме ебе в уста.

Пуши го! Ох.. Знаеш ти како треба - зборуваше додека ми го набиваше до грло

Го истуркав со рацете.

Ќе ме удавиш!! - реков и исплукав густа плунка

Нема. Отвори ја устата.

Ја отворив. Полека ми го пикна, милиметар, по милиметар. Неговите прсти беа испреплетени во мојата коса. Чувствував како тврдиот к*р се трие од зидовите на моето грло. Солзи ми течеа од очите. Пак почна да ме ебе внатре .... кратко време, морав да го турнам, повторно. Исплукав. Мислев главата ќе ми пукне. Неколку пати го повторуваше тоа. Стенеше промукло, уживаше што се давам од неговиот к*р

Znaci kakvi strastveni prikazni navecer auuu

coekov zraci prostoLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:44
А пази го оваLOLLOLLOLLOLEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Гостин

Сакаш кафе? - прашав

Може.

Глупавата рингла беше премногу бавна, па се оддолжи правењето. Се моткав низ кујна без врска. Бев загледана во кафето кога осетив како ме обгрнува околу половината.

Не ми се чекаше таму сам.

Ја завртев главата на назад и го залапав. Со дланките ми ги обфати двете цицки. Ми се допадна позицијата. Од позади... изненадување? Беше силно припиен до мене. Возбудвањето ми дојде буквално инстантно. Почнав да мрдам со газето. Го притискав на меѓуножјето. Очигледно и тој се ’развесели’. Како доказ беше неговиот к*р кој почнав да го чувствувам како ме ’боде’ преку облеката. Ја спушти едната рака меѓу моите нозе, а другата остана на мојата цицка. Сеуште страсно се лапавме. Моите движења се убрзаа. Почнав да стенам. Реакцијата од неговата страна беше позитивна. к*рот сега повеќе го чувствував.

Ме турна полека со раката која му беше на мојата цицка, додека онаа која ме галеше, преку панталоните, на п**ката, остана на своето место. Се потпрев со рацете на работната маса. Почна да симулира ебење. Ми се допадна тоа што го правеше. Сакав да го примам во себе.

Не ме остави предолго да чекам. Ми го откопча патентот, ми ги спушти пантолоните и гаќите, онолку само колку што беше доволно да излезат моите дупки на ’виделина’. Истото го направи и на себе. Ги спушти и неговите гаќи и панталони до коленици. Стоев со раширени нозе, навалена, главата ми беше потпрена на работната маса, мрдав со газовите, додека со нетрпение чекав да ми го стави. Добив. Во еден момент почувствував како го мести на отворот.

Ооооох. Мил мој.

Се поткренав на прсти за да му направам подобар пристап. Онака напалена и влажна, не беше проблем тврд к*р, едноставно, да се слизне внатре. Ме зграби за колковите и почна да ме дупи. Се препотував од уживање. Се набивав самата на него. Од време на време ја вртев главата да го видам. Очите му беа замижани, устата подотворена. Целосно беше внесен во ’работата’.

Аааааах - извика и го извади к*рот, сврши по мојот задник. Топлата сперма ми се слеа по газовите. Останав потпрена на масата.

Quickie - се насмевна
Напишано од anelia :: 11:09 AM

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:46
Koja e ovaa anelija ... ?

Pozdravi ja od nindza LOL LOL LOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:47
Неможе моја си еLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:49
Eh bre ti ja dupsh a na drugarcinjata ne davash ...c c cc  znaci kakov si.... zadrzi si ja taa so gazovite...i taka ima poveke gazovi... kolku ima samo me interesira dva tri , pet ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:49

Аааааах - извика и го извади к*рот, сврши по мојот задник. Топлата сперма ми се слеа по газовите. Останав потпрена на масата.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:51
ufff ne ve citam viseLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:52
Само за нинџа бидејки не и ги сака гзовитеLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Contact me: voanelia@gmail.com
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:55

Читањето на Макондо секогаш ми го буди

(го гледаме легнати „Скршени цвеќиња“. некако е подвоена, ја игнорира мојата рака на нејзините навлажнети гаќички)

Таа ми ја освежува имагинацијата

(скришно ја гледам низ клучалка во нејзината соба. пополека ги соблекува гаќичките со вљубен поглед кон огледалото)

Би - и би ерекција!

(додека ми раскажува за Кукли, со поглед и го соблекувам кимоното. поцрвенува. грешни мисли и пролетуваат низ главата)

Претставата за Arwena веднаш ми го стврднува

(во рацете држи египетски фалус. го притиска меѓу нозете. се побрзо и побрзо. сака да биде некоја друга)

Има ли сексуални рефлексии без gersanina?

(додека ја депилирам нејзината влакнеста дунда, таа мечтае за недуален оргазам)

all is half  - и веќе сум на половина, дишам забрзано

(спие гола, легната на грб. додека и ги лижам пупките, сонува за тоа. се буди, и повторно заспива. убедена дека е сон во сон)

Со Калина почнува да ми врие крвта

(го свири Бетовен на пијано со раширени нозе. залудно се обидува да ја следи партитурата, кога клекнат ја мирисам нејзината калинка)

Етна - и вжештената лава се подготвува за ерупција

(и читам на глас еротска поезија. гласот ми трепери. нејзините врели усни на мојата разулавена главичка.)

Ејакулирам гласно, Во Анелиа

(доволна е само помислата на нејзиното длабоко грло)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:56
kolku e glupo ovoaConfused

nego muzi zanm ja toaLOLLOLLOLLOLLOLTongue
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:57
Нема врска малку да се зезаме LOLLOLLOLLOLLOLТи како единствено женско додај нешто секси а не само  - е мушки -EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:59

Нема врска малку да се зезаме LOLLOLLOLLOLLOLТи како единствено женско додај нешто секси а не само  - е мушки -EmbarrassedEmbarrassed

glupo e ova kaj tuk as nasiosvo kontraverzija nistooConfused
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:59
Пази што викаWink
"Јас сум жената која пред некој ден ја видовте во паркот, како го шета своето дете. Јас сум Ви колешката од факултет која не положила два испита од минатата година. Јас сум продавачката во локалното колонијалче која неодамна ја видовте како ги средува сталажите. Јас сум девојката која во петокот мина покрај Вас во кафиќот. Јас сум жената на водоинсталатерот кој Ви го средуваше одводот. Јас сум работничката на шалтерот во банката каде се Вашите пари. Јас сум медицинската сестра која ви ставаше инекции пред некоја година. Јас сум жената која Ве сака. Жената која Ве разочара.

Јас сум висока, јас сум ниска. Плава сум, црна и смеѓа. Јас сум слаба, јас сум дебела.

Јас сум Вашата мајка, Вашата сестра, Вашата пријателка, Вашата Љубовница, Вашата сопруга."

повеќе...Во Анелиа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.