|
Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли? |
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Автор | ||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas vikam taka :)
Originally posted by Dana
Lazycat, prilicno si uveren u sebe, bravo, a spomna i sam deka si dupel nesto od forumov, sega treba da sublimiram deka i ti si mazjak koj opstojuva vo virtualata? |
||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, јас само си терам сеир со несиполнети личности кои се моќни само зад мониторот, а јебига, дека сум промискуитетен, сум, што да правам кога сум и добра душа, па морав да услишам такви горливи молби да им пружам реален секс место самод а опстојуваат виртуелно надразнети.
Тие, таквите, во својата виртуелна прокеција, во огледалото и отсликот на моиторот ја гледаат својата кревка лушпа, чаура која не им дзволува да излезат и да живеат и мораат да се вдишат и втиснат во виртуелниот свет со цел да дојдат до себеисполнетост.
Објаснив?
Е ај сега нашиве моќни мажјаци нека си кажат лагите, а и ако имаат храброст и вистините.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve, jas vaka ke kazam, ke vi se zamesam u maskava tema. Site maski sto sum gi zpoznala na forumov bile onakvi kakvi sto se predtsavile ovde. Skoro site devojki sto sum gi zapoznala od forumov, si stojat zad svoite postovi. Nema gluma, barem ne kaj poveketo.
Site maski koi se pokazuvale kako golemi e*aci preku postovite, takvi i se pokazale van virtuelata.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno:)
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi treba forumot za da dojdam do sexpartnerki....sto znaci ne sum legnal nekoja od forum iako imase dosta priliki...... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehe......znaev deka e provereno....... |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem u mene sumnjase be pivopijo?
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas druze ko moken mazjak sakam da istaknam deka mozda i nasive zeni ne zasluzvet da im se pruzit dobar sex zs se stoka
A more man normalno e toj so brkat pichki po forum deka mu emal k*rot
so tuka spagjam i jas
Ama do sega nemav brkano curi po internet i reshiv na 24 god.
A inace vistina e deka ko ke ja grabnam nekoja ja pram ko interstate 94 vo dvete dupki
P.S moram sam da si se pofalam
Poso gleam nikoj ne me falit
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
heheh masko:)
standar si e najbolje 20cm drzi duri piska:)
|
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakov e toj izraz stoka? Ne se zboruva taka ze devojce! Videte, ima maski koi visat na net samo za da zapoznavaat devojki, toa im e edina cel. Ima nekoi koi se ovde za zabava, zezanje, a tokmu takvite gi boli dali ke najdat nekoja ili ne. I, sekogas preku nekoj post ke imaat sansa da se najdat so nekoja, vrz osnova na zaednicki mislanje ili prepukuvanja. E tie takvite, se svoi i realno i ovde. Изменето од Dana - 19.Октомври.2006 во 13:45 |
||
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno:) jas :) udija kako da stanav:) uste svirce mi fale:)
|
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lou e moj drugar po pivoto I ne sumnjal u mene, znea deka zboruvam na provereno a ne na pamet
|
||
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...јас сакам да имам ама не кажвам со која ...
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pokratok spisokot ke bide bone drago moe dete...ako dadesh spisok so koja ne bi sakal...mnogu pokratok |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |