![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11051106110711081109 2229> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Trucker...pa ne davas covek da se nasali......a plus toa sida ne se faka od krastavici i sprejovi...heheheheeee........pa dajte malku zivost na sajtov....e kamo sea jas da dobiev na sportska so pleh muzikanti ke se setav po plostad....
![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
I nie ostanatite te pozdravuvame Val.....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
DA TE POZDRAVAM...I SITE DRUGI I SE DRUZIME POSLE..MISLAM JAS KE VE DRUZAM POPOSLE
![]() |
||
![]() |
||
|
Zlato,ti dobi li na sportska....da gi pakuvam kuferite??????
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
ТОЛКУ ЛИ СУМ ПРОВИДЕН?????? |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
....PA NE SI JA PROVERI POSTATA?
![]() TI PRATIV AVIONSKA KARTA
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Вал те гушкам и јас тебе
![]() Лили од сега типувам по твој ум ![]() ![]() Доки те провалија мило ![]() Маченце добар ден ![]() Ирена мила не те заборавив... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Irena,Hello i za tebe,,sorry,ne citam se,,,malku guzva sum
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
I jadam i tipkam... i ovde se raspravam...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
E PA DOK, SEA, VIDI VAKA: JAS TE PROVALIV, NE ZNAM DALI E DO TOA OTI SUM MNOGU"BISTRA", ILI TI SI MNOGU PROVIDEN??????
VTOROTO KJE DA E..... ![]() Изменето од Lilija7 - 19.Октомври.2006 во 11:15 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Koj dobi na sportska sakam da me castimne prifakjam ODBIVANJE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
IRENCE, KAJ SI TI>???
VO GUZVA SI???
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Val i jas sakam cestenje....dve gumi za avto 185*15*50...moze i letni da se ne mora zimski......
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11051106110711081109 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |