|
Дали сте платиле или ви платиле за секс? |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | ||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e isto de, edno e kafe da plati nekoj, ne znaci deka sex kupuvas so toa.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas taka i poklon za nekoj povod neznaci deka e kon krevet muabetot
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plakanje kafe e bon ton ... a ako ima nekoja profi koja se dava za kafe a e kec u kec kazi
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum dala, mi ponudile no gi odbiv sto sum jas k*rviste oprano?!
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Do sea ne sum platila...ali od kaj da znam,mozda bi
Inace ne mora da ti izbroi pari na raka za da se smeta za plakanje.Ima mnogu drugi posuptilni varijantii,koi pak se kupuvnje na nekoj nacin
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da na primer skapi podaroci i sl.I toa na na nekoj nacin e potkupuvanje
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da na toa i mislev...Na primer sponzorusite ne zimaat kes u raka,nego gi potkupuvaat so pokloni,setanje na fancy mesta i takvi stvari.A toa e isto plakanje za seks,samo u druga forma
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da de !Pa denes im se plaka samo na onie pred mnt u kes drugive se so kartoicki ili u podarocii
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE se soglasuvam bash okolu potkupuvanjeto so poklonite.NE znaci deka ako jas kupuvam skapi pokloni na decko mi ili toj mene mi kupi deka se potkupuvame za sex taka.E sega drugo prashanje e ako jas ocekuvam ili toj ocekuva pokloni za da bideme zaedno ili da imame sex...toa e drugo,togash valjda stanuva zbor za sponzoriranje... |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja ne mislev na situacija koga ima ljubov,pa taa vi e motivot da si kupuvate skapi pokloni...Vo toj slucaj e sosema ok.
Mojot komentar se odnesuvase na curite(ili deckite,seedno) so idat u krevet so nekogo cisto poradi poklonite koi gi dobivaat.Samo vo toj slucaj se raboti za potkupuvanje(ili plakanje) za seks.
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
bale82
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во плајќањето дали се рачуна и сметката од хотелот
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! 2 000 den...da mislam se racuna...ama ne kaza so dobi za 2 000 denari???? ajde kazisi...cekam
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO PLATI COVEK ZA SEKS... NISTO NE DOBIL!!!
IMA IREKA: UMOT NE LAZI ... GAZOT NI SE RADUVA!!!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum platila...Ali sakale da mi platat...Samo so dobra dusa sum ja...Neam srce da im zimam pari...Jebi ga treba da se misli i na teskata ekonomska sostojba u zemjava... Inaku veke imam dobieno nekolku pokani od razni humanitarni organizacii da bidam niven istaknat deec kako rezultat na dobrotvorniot karakter na moite dela
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |