|
Спортови со гаѓање |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Ноември.2005 во 11:47 |
|
Овдека има повеќе врсти на спортови со гаѓање:Стрелаштво,Пикадо,Билијар,Куглање и ако има уште некој кој не сум го спомнала надополнете ме...
Мој омилен спорт (кој овој период ми е во застој) е стрелаштвото но од пиштол!
Додека во секое време Ве предизвикувам на Билијар затоа што го обожавам(школо од брат ми)!
|
||
|
||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум гаѓала со пиштол многу одамна,потоа со воздушна пушка обично кај баба ми во село цртавме мета и се такмичевме
Додека Билјар сум играла едно време кога беше во мода па на секое ќоше имаше билјарди низ Скопјево така и во мое маало и некако го засакав!
Куглање НЕ
Пикадо НЕ(освен ако се важи она детското по дома)
|
||
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MNOGU MNOGU MNOGU SAKAM PISTOLI, I VOOPSTO VATRENI ORUZJA ALI OD ZIMSKI SPORTOJ BIATLON NAJMNOGU SAKAM |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO LAK I STRELA JAS SUM BRAT, SE ZANIMAVAM VEKE PODOLGO VREME, AMA ZNAJS SI REKOV CEKAJ SA NE KE VADAM STRELITE DA SE TEPAM SO NEKOJ I ZATO PREMINAV NA VATRENO ORUZJE INAKU DA SI STRELAM I SO TO, ABE COEK JAS OBOZAVAM ORUZJA!!! BEZ OGLED KAKVO, ALI NAJMNOGU SAKAM: DAGGERS (NOZINJA), Desert Eagle, M16 CARBINE, AK-47, SPRINGFIELD sniper rifle (II WW), MAGNUM SNIPER RIFLE! TIE NAJMNOGU GI SAKAM, ABE SITE ORUZJA GI LJUBAM VERVAJ, DA MI NUDAT 2 CRNI DESERT EAGLE ILI NEKOJA UBA ZENA, VERVAJ PISTOLITE KE GI ZEMAM
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако не се шегуваш , би ти пишал на ЛП |
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E OTI SA DA TE LAZAM, NE SE SALAM OZBILNO TI VELAM |
||
|
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ми го погоди спортот билјад обожавам(може кога сакаш одно две партии)а стрелаштво ама со воздушна пушка!
Изменето од kiki.g - 13.Октомври.2006 во 18:22 |
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bilijard, strelastvo so pistol i lak i stela, mnogu sakam da odam na kuglanje
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da definitivno i kuglanje e super mada sto na pamet zboruvam zatoa sto nikogas ne sum kuglala so vistinska kugla tuku so imitacija igracki
dodeka biljard i pukanje da ,bas e kul!
|
||
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тоа со стрели хехе
|
||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
ronson
Нов член Регистриран: 25.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi zamolil nekogo da mi kaze nekoe sportsko strelacko drustvo od skopje,navistina bi sakal da se zaclenam.
|
||
ivankale
Група Регистриран: 24.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nezam da znam ke ti kazam ama ne znam |
||
Ivan
|
||
ivankale
Група Регистриран: 24.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ivan
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене омилено ми е пикадо , онака кога гаѓам и кога нема да погодам
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |