![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10871088108910901091 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KASPER..UBAVO E OVA DA GO CUJAM OD TEBE....
RESPECT
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HEHHEHHHH JATRE A JAS PAK SI MISLEV DEKA NE TE SAKALA ILI TI NEA
![]() ![]() DOVCERA KAKO TAKA NESTO DA KOMENTIRASE...ILI KAKO BESE? AUUU DA" MNOGU LJUBOV ZA DAVANJE"
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Каспер... поздрав и до тебе... !.... а и до другите...!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Kojznae kako im e na zenite vo haremite vo muslimanskiot svet???????
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Val te pocituvam....i ne samo tebe...nego site od forumov,pred toa od sajtot........zatoa sekoja slobodna sekunda ja pominuvam so vas!!!!!!
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HEHHEHH IRENA PA PO TOA STO CITAM NE IM BILO LOSO
![]() ![]() VO ZAVISNOST OD AMBICIITE NELI
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Vlecka dobredojdeeeee
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ПА ТОА И САКАМ ДА ГО КАЖАМ МАРИЈАНА, БЕВ СРЕЌЕН ДО МОЈАТА ДВАЕСЕТТА ГОДИНА И ПОСЛЕ ТОА СЕ ЗАПОЗНАВ СО ЖЕНА МИ!! ГО УПЛАТИ ЛИ МОЕТО ВИВЧЕ ИЛИ САМО ТВОЕТО??? НИЕ И ДВЕТЕ И ПЛУС УШТЕ ДВЕ!! АМА САМО СО 2 СМЕ ВО ИГРА |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Kasper, se dvizis vo Kocani ili i ti slabo naminuvas natamu?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
NE ME POTSEKAJ ZA LIVCETO ZIVA KE SE IZEDAMMMMMMMMMMM
MU DADOV NA MAZ MI DA MI UPLATI I DVETE KOMBINACII I NORMALNO SE FATI ZA TAA SO POGOLEM KOEFICIENT ..UPM...
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕ СЕ СОГЛАСУВАМ ВАЛ... НИКОГАШ НЕМА ДА ПОМИСЛИ ДЕКА Е СПРЕМЕН ЗА БРАК .СЕ ДОДЕКА НЕ ГО ПОЧУВСТВУВА ЈАРЕМОТ НА ВРАТ,НЕМА ДА ЗНАЕ ШТО Е ПОТРЕБНО ДА ПОДНЕСЕ ПРИФАТИ ДОБИЕ И ИЗГУБИ ВО БРАКОТ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОБАРДЕН ЗА СИТЕ
![]() И ФАЛА БОГУ ПРЕЖИВЕАВ ОВИЕ ТРИ ДЕНА ОД МНОГУ ТКТКТ АМА СЛУЖБЕНО ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10871088108910901091 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |