![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10861087108810891090 2229> |
Автор | |
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po sugestii na moeto zlato i na pocituvanata Val....se povlekuvam od temata iako imam uste mnogu raboti za "davenje".......sepak si ostanuvam na mojot licen stav i ne veruvam vo ljubov....i ne se zenam se dodeka ne sozream za da im odgovoram na odgovornostite sto gi nosi brakot.......
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kardio...se otepa od rabota bas sega koga sitno brois
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Ovde za ljubov se zboruvase edno vreme...do kade stignavme?
Pozdrav do site od sajt ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Irena..se zboruvase..na prethodni stranici...sega vozime natamu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ЈАС И ЖЕНА МИ ЖИВЕЕВМЕ СРЕЌНО 20 ГОДИНИ
А ПОСЛЕ ТОА СЕ ЗАПОЗНАВМЕ |
|
![]() |
|
Kasper...me pocituvas ZNACI??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАСПЕР СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ОЖЕНИШ НЕМА ДА БИДЕШ ЗРЕЛ ЗА ОБВРСКИТЕ И ДОЛЖНОСТИТЕ ШТО ГИ БАРА БРАКОТ.
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ORIGINALNIOT KARDIO...SEKOGAS PLENI SO DUHOVITOST
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
|
![]() |
|
NE VOJVODO....OBRATNO...SE DODEKA NE SOZREE NEMA DA BIDE READY ZA OBVRSKITE I DOLZNOSTITE VO BRAKOT
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
bravo Doktore:)
ti ako ne si, nema koj da ne nasmee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10861087108810891090 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |