IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 40>
Автор
Порака
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 16:46
Originally posted by Atak Atak напиша:

Ljubovta e pointeresna ako e vo sekvenci.Jas uspevam da gi spojam za dabide ljubovta kako film
. . . pojako e ako bidi kako spanska serija LOL LOL LOL . . .
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:22
Mozebi si samo uste edna licnost vo svetov,no za mene si celiot svet!
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 11:52
Eden den koga ke se setis na mene ne se sekavaj na spomenite tie se minato, a minatoto e zaborav,tuku sekavaj se na ljubovta zasto taa e vecna!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 11:55
Mojata dusa ne e pateka da mines i da zamines. Mojata dusa ne e kamin da se zgrees i da isceznes. Mojata dusa e bozji hram-vleguvas i ostanuvas za navek!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 11:56
Nikogas nema da te zaboravam probav bolese!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 16:16

neka zvezdite go pokrijat tvoeto nebo,neka mesecinata zaspie so tvojata nasmevka,neka ljubovta go naslika tvoeto srce,a jas tvoite snista.......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 13:18
Onie sto ne ja doziveale vistinskata ljubov, velat deka taa e minliva rabota!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 12:37
Ako nekogas planiras da me ostavis,ostavi me na dozdot da ne placam samWink
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 12:46
Originally posted by boli glava boli glava напиша:

Ako nekogas planiras da me ostavis,ostavi me na dozdot da ne placam samWink

Eh.. ko da mi se desi toa ednas..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 19:47

Peperutke brzo letni mi od raka, sepni mu deka premnogu go sakam.

I koga e toplo, i koga e studeno, srcevo moe po tebe e izludeno.Big%20smile
Don't wory be happy :)
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 00:24
Кога некој со коцка мраз ќе го напише твоето име на жешкото сонце, тогаш ке признаам дека некој те сака повеќе од мене!
Кон врв
devojce^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 10:39

NEMA DA PLACAM KOGA KE ODIS SO DRUGA,NEMA DA MOLAM DA MI SE VRATIS  KE BIDAM DALEKU KOGA KE SI SREKEN,A USTE PODALEKU KOGA KE PATIS!!!Wink

Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 01:27
HeartTe sakam moja malecka.Ubavicke moja ubavo spijHeart
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 10:27
Што е?Што ме гледаш?Јас сум само СМС порака,дојдов да ти кажам дека тој што ме праќа мисли на тебе и те сакаHeart
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.