![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10581059106010611062 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buren den....velis Cuco...??? Se snaogas ti nemas gajle...tol |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
"cuco" ..koga treba da se spravuvam so instituciite od drzavata ili pravtni maka nema...koga znam deka sum vo pravo abe "so zabi gi kinam" sto se vika...ama koga treba da se resava bilo kakov problem so glavniot i do den denes imam nekoja trema |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Te sfakjam Cuco..sekogas koga se spravuvame face to face so Pretpostavenite ne maci nekoja trema,toa e normalna reakcija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kade se ostanatite??? Vojvodata,trucker,Lili,la fille...Kardio |
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Sto ve gledam cudni, kakva trema pred predpostavenite....ne smee da postoi takvo nesto....
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Acika..bravo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
DOBRO UTRO DOBRI LUGE.......
Procitav manger...da ne ima nekoj kamioni za prodavanje?
....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
bravo acika... Val ti dodeli titula na Manager...
i toa High_manager !!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa,Menager e ACi...Marko....si ja ima vekje titulata...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Dobro utro trucker..kako si denes?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VAL....OK E...EVE POLEKA DA VLEZEME VO RITAM.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobro utro.
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Irena i tebe ti posakuvam ubav den..
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10581059106010611062 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |