![]() |
|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Автор | |
silvija ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Октомври.2006 во 11:37 |
колку и кои странски јазици ги знаеш? Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:52 |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
makedonski
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
germanski (majcin jazik mi e ), angliski, makedonski
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
nu zajec nu pagadji
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
ti kanis bre palikarja?
|
|
![]() |
|
nevim o cem bych tu mel psat nebo jo?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Микуш да не сакаш сакаш да ти одговорам на сите...??
Англиски, руски, полски, не го говорам само, одлично го познавам., јер се српски рачуна? ![]() ![]() ![]() ![]() Шала на странма, германскиот и францускиот не ги занам, мада со мимики може да се разбере само има пуно ходања ![]() ![]() ![]() ![]() Ај доста е ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
англиски - покрај компјутерите,
француски - од школо, да отидам ќе се снајдам во франција, германски - учев основни работи од прирачници, италијански - ептен малку, грчки - сакам да научам |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
makedonski,angliski,romanski i se trudam da zborvam nekolku dijalekti na makedonskiov ama ne znam kolku sum uspesen.inaku odvreme na vreme se trudam i srpski da kazam neso
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Znam dobro angliski (srpski, hrvatski, bugarski i takvi nekoi ne gi brojam), razbiram shpanski gore-dolu dobro, a planiram da ucam albanski vo dogledna idnina...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
одлично говорам Македонски(литературен, охридски и скопски дијалект-посебно ме биват за скопски
![]() ![]() ![]() ![]() англиски по троа...разбирам и знам да вратам во неопходни ситуации
германски-нешо ситно
сфе на сфе јазици ама ич од ич не ми одет...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
muvje DZIN DOBRY
vsystkinm tu na forumnje panjenky i panovje |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
makedonski[majcin]albanski,germanski,angliski,turski[malce],francuski i italjanski[pomalce ]:)
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Англиски - одлично
Италијански - многу добро Шпански - многу добро Српски - одлично Хрватски - одлично Бугарски - одлично Француски - доволно Руски - доволно Германски - доволно Латински - превод - многу добро... Со интерес за учење на: Албански Грчки |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |