![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10391040104110421043 2229> |
Автор | |||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
FAKTOROT VREME I FAKTOROT MESTO NI SE SEKOGAS IZMISLENO OPRAVDUVANJE ZA NEKOJ NAS NEUSPEH....
TOCNO, NE GO ISKLUCUVAM FAKTOT DEKA I DRZAVATA NE NI E BAS "KITKA"...AMA MORA DA SE SNAOGJAME.....DA GO ISKORISTIME I ONA MALKU STO NI SE NUDI
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
SORRY, DECKI, STRANKI....
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Znam Kasperce deka ke ti falime,kako familija stanavme...odavna e ovaa druzba...
![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
труцкер
не гледај коефициент гледај малку и табела челзи-барса не се игра |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Ha,ha
Trucker...pak nesto previde...
Legenda si covece
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Kardio...ostaj go trucker...frki si ima...
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
марко
ќе морам да се сложам со Каспер. Многу идеалистички настапуваш. со вода и сенки не се одржува фамилија. |
|||
![]() |
|||
||
ВАЛ ШТО МУ Е НАТРУЦКЕР??? |
|||
![]() |
|||
||
Neznam...ama mi e smesno ova za tabelata.... Kaj gi videla tie parovi..ha,haaaaaaaaa |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
videla =videl..sorry izmeshav rodovite,sepak Trucker e maz...
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10391040104110421043 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |