IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10391040104110421043 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:17
FAKTOROT VREME I FAKTOROT MESTO NI SE SEKOGAS IZMISLENO OPRAVDUVANJE ZA NEKOJ NAS NEUSPEH....

TOCNO, NE GO ISKLUCUVAM FAKTOT DEKA I DRZAVATA NE NI E BAS "KITKA"...AMA MORA DA SE SNAOGJAME.....DA GO ISKORISTIME I ONA MALKU STO NI SE NUDI
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:18
Originally posted by irena irena напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Kakvo snaoganje......snajdi se da te eksploatiraat za dzabe.....ma bolje bi kopal lozje vo Italija....a uste poubava e soferskata rabota......2400eura plata plus eden tocak za tebe vrti.......ovde mozes samo ezmekar da bides za nekoi 300-400eura.......Confused
 A ZOSTO DOSEGA NE SI OTISOL NADVOR OD DRZAVAVA?????

Kasper, gledav eden film vo minatoto se vikase "Leb i cokolado", Italijanite od juzna Italija koi odat da rabotat vo Svajcarija... na kakva mizerija se soglasuvaa tamu... i koga gi prasa eden Germanec zarem ne mozele taka mizerno da ziveat vo Italija... tie mu odgovorija deka sepak ke trpat mizerija ama da se vo Svajcarija...
Ima edna ruska pogovorka "Sekade e ubavo kade sto ne sme nie"
Irena potpolno se soglasuvam so tebe....ama nema da dozvolam nekoj da me zaebava....da rabotam za bolvi.........ke odam bilo kade i ke rabotam bilo sto ako znam deka moj trud e vrednuvan......ovde rabotam veke osum godini....nemozam eden stan da si kupam....si ziveela li pod kirii da vidis kako e????
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:19
SORRY, DECKI, STRANKI....
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:20
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

KASPER...

SREKATA NA SEKOJ COVEK MU E NA DOFAT NA RACETE...
NEMORA DA ODI NEKADE .... KOJ ZNAE KADE...
PARI KE IMA... NO SREKA TESKO...

COVEK TREBA DA BIDE ZADOVOLEN...

IMA LUDJE KOJ STO SEGA SE VO PUSTINA...
PIJAT NEKOJ CAJ...
JADAT STO KE NAJDAT...
AKO NAJDAT SENKA... TOA ZA NIV E RAJ!!!!

NIE IMAME I VODA I SENKI NA SEKOJ CEKOR...
AMA NE NE RADUVAAT...

Marko....moze gresam...ama sreken sum koga novcanikot mi e poln.....i togas znam i da usrekuvam.....vaka,tesko!!!!!1
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:21
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Kasperce,teska ke bide taa razdelbA so nas...
Pa Val....edinsveno Vie moze da mi falite.....drugoto se zamenuva i nadopolnuva....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:24
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

SINONIM ZA SIROMASTIJA E LEB I SOL...
...AMA KEBAPI BEZ LEB....HAHAHAHA................
Lili...vo nasive kebapi ima se sto treba...poveke leb i brasno i soja otkolku meso....zato bez leb se jadat...LOLLOLLOL
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:25
Znam Kasperce deka ke ti falime,kako familija stanavme...odavna e ovaa druzba...
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:25
труцкер

не гледај коефициент гледај малку и табела
челзи-барса не се игра
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:27
Ha,ha
Trucker...pak nesto previde...
Legenda si covece
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:27
Kardio...ostaj go trucker...frki si ima...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:28
марко

ќе морам да се сложам со Каспер. Многу идеалистички настапуваш.
со вода и сенки не се одржува фамилија.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:29

Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Kardio...ostaj go trucker...frki si ima...[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" style="CURSOR:%20pointer" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" style="CURSOR:%20pointer" />

ВАЛ

ШТО МУ Е НАТРУЦКЕР???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:33

Neznam...ama mi e smesno ova za tabelata....

Kaj gi videla tie parovi..ha,haaaaaaaaa

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:35
videla =videl..sorry izmeshav rodovite,sepak Trucker e maz...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10391040104110421043 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,984 секунди.