|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 10371038103910401041 2229> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE TI BROJ
3216-225
OVA E SAMO ZA TRUCKER
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dok...
sega sansite idat kon tebe... samo treba da gi prepoznaes.... i na raskrsnicata da ja pogodis stranata... narednata raskrnica e posle nekolku godini... Sansata koga ide... taa e grda ... so kosa napred... i nemozes da ja prepoznaes... Sansata koga zaminuva... ja prepoznavas... ama e pozadi kelava i nemozes poveke nikogas da ja fatis... Zatoa sansata se zgrapcuva koga ide!!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ MARCO, STVARNO E TAKA.....UMETNOST E DA JA PREPOZNAES VISTINSKATA SANSA....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kardio...ke si najdes rabota....veruvam.. Ete i Teuska si nashla nova rabota....ama bez Internet...ti gledaj novoto rabotno mesto da ima i konekcija
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVACII ZA MARKO.. MARKO...BESKONECNA INTELEIGENCIJA...SI ..ENCIKLOPEDIJAAAAAAAA |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO MI NAIDE TINA TURNER... IMA DA JA ZGRAPCAM...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA DOK, GLAVEN USLOV DA TI BIDE DA IMA INTERNET.....
VO SPROTIVNO "KJE FALIS" MNOGU NA SAJTOV......
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLEDAJ SAMO NE OTPZADI...OTI KJELAVA E OTPOZADI...HAHAHAHA
|
|
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dok....edinstvena pametna rabota sto mozes da ja napravis e da mu ja kidnes.......zaebi go ova ludo drzavce........Trucker ako moze da ti pomogne so bilo kakva viza za bilo kade......ovde lebot zavrsi,i nie kebapite bez leb gi jademe......
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE FALIS KARDIO.SE SOGLASUVAM SO LILI...AMA VERUVAM KE TE POSLUZI SREKJA DA MOZES DA SE KONEKTIRAS..
|
|
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOJ TAKA KASPER.....COVEK STO MOZE DA SE SNAJDE, SE SNAOGJA BEZ RAZLIKA KAJ SE NAODJA......
A OVA ZA KEBAPITE...ME IZNASMEA... A KROMID??????? Изменето од Lilija7 - 17.Октомври.2006 во 12:06 |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAGODARAM VAL... USTE DEKA SUM KONEKTIRAN SO BESKONECNATA INTELIGENCIJA... DENOT KOJ STO GO POMUNUVAME DENES ... VEKE RABOTI *.EXE PROGRAMATA... NISTO NEMOZE DA SE NAPRAVI... TREBA MNOGU TRUD ZA NESTO DA SMENIME... COVEKOT E OPASEN KOGA SPIE!!!! 1. NAVECER TREBA DA SE PROGRAMIRAME... 2. STANUVAME... 3. MUABETIME NA FORUMOT... 4. I JA STARTOVAMA NASATA *.EXE VERZIJA I DENOT E PO NASE ONOJ KOJ STO NOKESKA "SPIE" I NE SE PROGRAMIRA... TOJ ZIVEE PO TUDJI PROGRAMI... HEHEEEE |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kardiolog
Сениор Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТРУЦКЕР ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН БАРСА ИМА 3 БОДА ОД 2 УТАКМИЦИ МОРА ДА ТЕПА |
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nemozam nisto bez leb
I SPAGETI BI JADELA SO LEB
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10371038103910401041 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |