|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 10271028102910301031 2229> |
Автор | |
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ulicata kaj što živeev e mnogu ubavo Mnogu si blizu do centarot a vsušnost ne ja primetuvaš gužvata
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kasper sega kako što gi gledam slučuvanjata mislam deka kaj nas treba da se sluči nekoe svetsko čudo pa problemot so vrabotuvanjeto da se reši
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е БЛИСКУ ДО ЦЕНТАРОТ СИ БИЛА МАЈА...
А ДА ТЕ ВИДАМ ДА БЕШЕ ПО НЕКОЕ СОКАЧЕ ПО БЕЈРУТ ИЛИ УСОВА ЧЕШМА ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu sakam da si doađam doma vo Makedonija ama sekogaš se vraćam porazočarana nazad gedajći kako tuka rabotite funkcioniraat pa pravejći komparacija so Makedonija
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE PITU,KOINCIDENCIJA BESE...
TREBASE DA PIEME KAFE SO NEA..AMA NISTO..PA JA POBARAV
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vojvodo e pa nema vrska doduša na tie sokačinja koga ke padne sneg ti trebaat sanki da se spuštiš do dole
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostanuva kafenceto za nareden vtornik
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А МОЖЕШ ДА ПРАВИШ КОМПАРАЦИЈА ???
ПА НИЕ НЕ СЕ КОМПАРИРАМЕ СО НИКОЈ МАЈА ... НИЕ СМЕ УНИКАТИ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД... РАРИТЕТ... СОЈ ВО ИЗУМИРАЊЕ... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАМ КАКО Е МАЈА ...
ЈАС ЖИВЕАМ ВО ЕДНО ТАКВО СОКАЧЕ ВО УСОВА ЧЕШМА... АМА СЕПАК Е ПОУБАВО ОД СИТЕ ДРУГИ ГРАДОВИ.... |
|
|
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele šala na strana ama za plačenje e rabotata
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOJTE SOLZI... |
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА ТАКА Е МАЈА ...
ОТИ СИТЕ САКАМЕ ДА РАБОТИМЕ ВО ДРЖАВНА ИНСТИТУЦИЈА ИЛИ ЈАКА КОМПАНИЈА... НИКОЈ НЕ САКАМЕ ДА СЕ СВРТИМЕ КОН БОГАТСТВАТА ШТО ГИ ИМАМЕ ... НИКОЈ НЕ САКАМЕ ДА ЈА РАБОТИМЕ ЗЕМЈАТА НАША ,КОЈА ПРЕХРАНИЛА И ИЗДРЖАЛА ГЕНЕРАЦИИ И ГЕНЕРАЦИИ МАКЕДОНЦИ |
|
|
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema Val taka e zborot Sega sum tolku srećna se ušte me drži raspoloženieto od doma pa sega i da me zatepaš ne možam ni da ofnam a kamoli da zaplačam
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИТЕ САКАМЕ МЕНАЏЕРИ ДА БИДЕМЕ ...
А КОНк*рЕНЦИЈАТА ГОЛЕМА ... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 10271028102910301031 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |