|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
bata018
Нов член Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini decko da nisi ti tetovirao ovu tetu kao sto si pricao po srbiji da si radeo neke radove po srbiji ako jesi mnogo je dobro
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Битно да е тетовирана нели
|
|
savage
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bata eve edna slika mislam deka ja znaes si ja videl.e taka raboti nasiot profesionalec hahahahh |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelelelee sto sakas pa sea da kazes ti??
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му фале на дететоАло види овде што пишува дете
Изменето од Boogie - 28.Септември.2006 во 00:05 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa moze ne e dete pa i ti ne go bediraj do tooolu
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене е дете него нема смисла се бламира повеке
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne moza misli deka ne se blamira od kaj znaes na tie postovi sigurno si e gord na taa ta2oo?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молим те да не се вреѓаме тоа типот што го направил не е воопшто тетоважа,барем ни приближно до убава тетоважа.Него нешто ми мириса дека нема да е тоа се од него да не се појави уште некоја таква тетоважа од негде а....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu od kude neznam ja toa edino ja da zemam masinakta u race ia da napraam nesto na nikoj nisto sto me nema nauceno????
ili mozda pak neso da pusti u natprevar Изменето од SeXY - 28.Септември.2006 во 01:57 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто ни го нема мајсторот,се пожалил дури у Србија што се заебававме.Плачко Плачко
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej decko pa ti ako si videl deka iglite bile koristeni ne trebalo da se nafatis da rabotis so niv i koga veke si pocnal i si videl deka ne ide ko so treba rabotata trebalo da prestanes a ne da upropastis pogolem del od kozata na nastradaniota drugive tetovazicki od tebe so gi vidov ne se losi.....ova glasese za savage Изменето од ice dmx - 16.Октомври.2006 во 18:27 |
|
dudenz
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe, ice, ama si licen na slikata....
eden si na majka??????
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne dvajca sme
|
|
dudenz
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |