![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 728729730731732 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema uste nekoj za drustvo? ako sami resime ova da go pieme,krajot nema da go najdeme...
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
a jas da naracam nesto?
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
poveli....kako si ti inace?ima nesto novo?
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
pa vaka ako moze za mene eden sok od ananas? ili nestop slicno vitamisnko i osvezuvacko.....
.....a fala na prasanjeto,bas sum super,bas onaka kako sto sakam,a ti kako si mi?
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
za mene uste edna casa mi se bendisa
![]() |
|
![]() |
|
filipco,siseto e tuka....zemi si ja caskata i odi stavi si pak....
i mene mi se zaarni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I za mene uste edna limenka koka kola..ako moze..nisto ne pravam so edna
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Denes se napolna barot
![]() |
|
![]() |
|
jas sekogas se cuvstvuvam prijatno vo barov...btw...fala za sokcinjata
![]() |
|
![]() |
|
nema problem.....koja e sledna naracka dsa vidam......ako nema,da zapalam edno cigarce nabrzina......
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kalince makijato i koka kola za Lion..posle mozes na cigarce
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 728729730731732 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |