![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 473> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe na mene mi falis.....sega bas procitav....po greska mesto kokolo sum napisala kokomoko.....(sega stanav od spienje,ne mi zameravaj i bez lutenje..)
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sekoj den sum tuka.....ne se vadam,so kokomoko ni ide muabetot,ama vo slucajov mislev na tebe... dobra sum,uste malku ke odam da setnam....ti kako..? |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
pa jas sum vo internet kafe, pa cekam da se javi drushtvoto pa da rabotime ne shemata vecerva.
a okej e Kalince, pa sega kokomoko ke se naljuti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne,ne se sekiraj......plus,on mi dolzi objasnuvanje,ama nikako da go nacekam.....
|
|
![]() |
|
hej pa javimu se be, pa ... ke se razberete nekako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
калинче бе па сеа тебе те нема ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
bosic....... sabota e sonce....decava se u zivot....
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
е цец блазе си им... ако нека шетаат додека се млади...а ти се прошета ли
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
da...cel den...preubavi se parkovitei kafeteriite u Stara Zagora
|
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Kalince dali nauci za vo ponedelnik?
![]() |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
IZLEZENO E MOMETO
|
|
![]() |
|
eve sum,eve sum.....izlezena bev i super pominav.....
![]() |
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Dobro utro KALINCE kako si pomina raskazini poubavo?
![]() ![]() ![]() Изменето од NAPOLEON - 15.Октомври.2006 во 01:53 |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |