IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 274275276277278 959>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 13:52
Sve mi e prazno. Ima luge i momenti, ama prazno e. I, me plasi toa sto ne znam na sto sum. Uf, bas zaebano se osekam.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 13:57
супер сум а денес ке биде пак убав денотTongue
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 14:01
i jas sum super
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 19:01
umooooooooorna.

bas bi sakala da legnam ama na rodenden sumDead
Don't wory be happy :)
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:00
umorna sum,mozda malku nervozna......nooooooooo   super sumLOL
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:02
super sum...se naspav i spremna sum za setanje vecer
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:09
ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL   mi se smee mi se place mi se igra mi se ................. ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL 
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:11
ej da ne izleguvav ke odevme vo bar,da vidam posle dali ke ti se spie....LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:19
okej, pa masta mi ja izvadija denes ali okej sum a i ke bidam okej pa sea ROTFL ROTFL ROTFL 
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:24
koki kaj si ti....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:29
hej ceco moja pa eve me imene, malce se podruzam so ubavo drushtvo
pa kako si mi ti
kako ti se bendisa densanjeto i pienjeto od minatiot pat Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:32
bas kao so rece
se smeev cel nareden en koa ke se setev..
prekrasno...
sea sun u Stara Zagora u Bugrija
ke jadam zajacko pecenje

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:33
eh pa sum bil ednash vo stara zagora, kaj moj bratuced, tamu studira, sea e prikraj.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 21:35
kako e vika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 274275276277278 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.