IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Изневерување во мислите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изневерување во мислите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
Автор
Порака
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:27
Originally posted by nindza nindza напиша:

Znachi ne e izneveruvanje .... pa dobro ... ako tebe ti e polesno taka da ne ti se pishe grev ... ( se zezam nisto licno ) ok ... za mene e ... i moeto ima logika i ima potkrepenost od naucni istrazuvanja na eminentni svetski psiholozi ( sea da ne nabrajam ) [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

i ne e grev
e samo patokaz
bre sto da pravis ponatamu
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:31
Treba da se postavi tema na veroispovest

DALI E GREV da go izneveruvam partnerot so PETKO vo mislite...hehehehe
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:41
ne e bre
izneveruvaj i so Robinson ako sakas

Изменето од mikus - 08.Октомври.2006 во 03:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:42
E kako be ne e ?

E i tacka ... ko sto isto taka nema masko zensko drugarstvo taka i ova nindza e uvek u pravo zatoa e nindzaWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:44
moj prst si vo pravo
haahhhahhahah
(onoj sredniot na toj mislam)

Изменето од mikus - 08.Октомври.2006 во 03:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:48
Lele inat coek....

e kako be ne e ... ti ja mislish...hmmm PETKANA  ... a imash zena ( na primer ) ... sto ne ja mislish zenati nego PETKANA ???

Kako ne e ???

Svasta...  kaj ima  fantaziranje ima i izmama  i nemozesh ti mene da mi dokazesh koga sum ja vtor najpameten tuka  na forumot  ...  ne si upravo tvoeto nema logika i ja sum u pravo i idam sea da  spijam  Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:51
pa mozebi petkana ima pogolemi cicki
no e glupa do nemaj kade
pa si pravis bajram na mozokot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 03:53
znaci tebe toash ti falat golemi cicki ...znaci ti fali nesto...zatoa ja mislis PETKANA ....

dakle izneveruvanje e...zasto ne otidesh da i gi zadrapash cickite na PETKANA onda...sfakash sto e poentata moja u izneveruvanjeto ???
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 14:59
 spored  temava izleguva  deka site izneveruvaat ...znaci ako ustvari pomislis na nekoj.nekoja ti go izneveruvas samo podsvestno ...gluposti vo prv red...
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 10:59
кој знае дали може дословно да се нарече ‘изневерување‘ мислите тешко се контролираат, мислам дека и не  е можно, кога приметуваме некој со физички изглед по наш кеиф, или било што што не привлекува, скоро секогаш ни провејува мислата - си правиме комбинации во главата...ама неверство? мислам дека е тежок збор.
Кон врв
Sinolicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sinolicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 13:43
Pa tesko e da se kaze deka e neverstvo.

Ama neznam zosto bi mislela na nekoj drug, ako veke sakam nekogo i mi e ubavo so istiotQuestionQuestionQuestion......togas znaci e neverstvo na nekoj nacinWink
Wer nicht liest, der nicht lebt.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 01:03
Ако флертот не е преуба тогаш ни ова не е неверство..... Ајде бе... Како може никогаш да не помислите на некој друг???Confused... Ако не некој што го знаете тогаш некоја славна личност сигурно LOL.... Што ако го сакаш?....  Не е воопшто неверство..... И неможе да биде у никој случај Approve
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Sinolicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sinolicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 21:56
"Nie site sme si verni na tie sto gi sakame, nikoj nikogo ne izneveruva i site srekno si ziveeme."

Wer nicht liest, der nicht lebt.
Кон врв
Li0ness Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Li0ness Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2007 во 16:27
Izneveruvanjeto vo mislite moze da bide obid da se kazni partnerot...neli?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.