![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 959> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...денес сум убиј ме мајкооо...гроги, ненаспана...ахх
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
i jas joki ne sum naspan....rano stanat...kasno vcera legnat...ama se odrzuvam nekako....sega za sega dobro mi odi
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
decki, mislam na Engie, Plavusa i nedopirliv...... vie ste prekrasni ...bas da go raznezite covek so zborovite na poddrska eden na drug... ......
Srcki.....
![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
fala, ajde edna guska za tebe
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
samo pozelete mi ubav pat....Utre odam za Stara Zagora..... kaj sin mi.....
i normalno....srekna sum.....
|
|
![]() |
|
dobar pat...i ubavo da si pomines.....a nie te cekame tuka da ni rasakazes kako si pominala otkako ke se vratis
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
dobar pat i ubavo da si pomines i od mene.
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
fala vi.......
![]() |
|
![]() |
|
eve ti i edna guska za da ti e potoplo po pat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
denes sum super
|
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
денес ми беше супер ден,си станав рано си се напив кафенце,муабетче,во школо па добро ќе беше се само економија да не ме испрашаше,али ај, тоа е тоа,во принцип убав ден
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
super.....sum se gazela od smeenje cel den
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Fala na site za komplimentite....sto e ubavo koga site se sakame
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |