IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 943944945946947 2229>
Автор
Порака
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:22

Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

ДРАГОНЧЕ ДА ТЕ ПРАШАМ А НЕ МОРАШ ДА ОДГОВОРИШ ИАКО СИТЕ БИ СЕ СОГЛАСИЛЕ СО МЕНЕ[IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />,
НА КОЈА ВОЗРАСТ СИ, ЗА ДА ЗНАЕМЕ БАРЕМ СО КОЈА ГЕНЕРАЦИЈА СИ ОДГОВАРАШ,   [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ЈАС НА ПРИМЕР СУМ 43 ГОДИШЕН, ЖЕНЕТ СО ДВЕ ДЕЦА 16,5 / 11,5 [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
Dime, ne krijam nisto...Na mojot profil stoi datumot koga sum rodena. No, sto znaci so koja generacija si odgovaram...Ce me isterate zatoa sto sum pomlada[IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />

НИ СЛУЧАЈНО ПА ЗАМИСЛИ “СНАШКАТА“ МИ Е САМО 14 ГОДИНИ И НЕ ДРУЖИ ПОВРЕМЕНО СО СЕСТРА И СИТЕ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ НА ОВОЈ САЈТ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:23
NIKAKO DRAGONFLY...BAS MI E MILO...STO SI NAJMLADICKA..
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:24
Dragonce...nie sme si prirodni i ne glumime ludilo..i milo mi e sto sme ti najprijatmi za druzba
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:24
ERRORRRRRRR

MISLEV NA 14000 / 10 = 1400 STRANICI....

AMA SIGURNO KE IMA 14000... KE GO BLOKIRAME SAJTOT...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:24
Forum..go osekjam kako moj dom,osobeno mojata temicka..koja za kratko izvozi 1400 km
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:25
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

CUCO....A BE BAREM SI SVESNA ZA TOA....
CUCO..A ZASTO DA SI GO UNISTUVAS PREKRASNIOT TEN..SO TOI OTROVI

PA I NE PUSAM KOJ ZNAE KOLKU...Confused..10CIGARI...
..AMA GO UCENIV TATKO MI!!!!!...DEKA NEMU EPTEN MU PRECAT A TOJ GI "SVAJCUVA"...MU REKOV DEKA AKO GI OSTAVI TOJ JAS VEDNAS PO NEGO...
DEMEK AKO NE MU E MIL ZIVOTOT NEGOV BAREM ZA MENE...A JAS BI GI OSTAVILA VEDNAS ZA NEGOEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:25
MARKO..DENES SLABO GLANCASH...A CIZMITE MI SE LOM
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:25

Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

ДРАГОНЧЕ ДА ТЕ ПРАШАМ А НЕ МОРАШ ДА ОДГОВОРИШ ИАКО СИТЕ БИ СЕ СОГЛАСИЛЕ СО МЕНЕ[IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />,
НА КОЈА ВОЗРАСТ СИ, ЗА ДА ЗНАЕМЕ БАРЕМ СО КОЈА ГЕНЕРАЦИЈА СИ ОДГОВАРАШ,   [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ЈАС НА ПРИМЕР СУМ 43 ГОДИШЕН, ЖЕНЕТ СО ДВЕ ДЕЦА 16,5 / 11,5 [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
Dime, ne krijam nisto...Na mojot profil stoi datumot koga sum rodena. No, sto znaci so koja generacija si odgovaram...Ce me isterate zatoa sto sum pomlada[IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />

НИ СЛУЧАЈНО ПА ЗАМИСЛИ “СНАШКАТА“ МИ Е САМО 14 ГОДИНИ И НЕ ДРУЖИ ПОВРЕМЕНО СО СЕСТРА И СИТЕ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ НА ОВОЈ САЈТ

Blagodaram Dime,
no kako sto kazav, i go mislev toa...Vie ste mi najprijatnata grupa na sajtov...I navistina bi sakala da ve druzam...Zatoa sto muabetite ne vi se vrtat okolku edno i edno...Tongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:26
EJ..BE CUCO..PAMETNO GIRL SI TIBRAVO....ZA MARIJANCETO...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:27
DA ZIVEE SAJTOT

Тема: Site od sajt,zaedno ovde -NEMA TEMA

OD PONEDELNIK SE DRUZIME...

VAL TI SE LOSI OD BROKULATA OTI TI MIRISA NA NESTO SLICNO ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:27
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

NIKAKO DRAGONFLY...BAS MI E MILO...STO SI NAJMLADICKA..

Ce mozam barem nesto i od vas da naucamTongue
Ti blagodaram Valerija...Navistina si prijatnaTongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:28
NE GO SAKAM TOJ MIRIS..MARKO...AMA IC..MISLAM NA BROKULA MIRISOT
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:29
VAL... DAJ ODMA... TAKA KE GI IZGLANCAM STO LUDJETO KE TREBA DA NOSAT NAOCARI ....

A OD KAKVA KOZA SE NAPRAVENI???

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 13:29
Fala Dragonfly...osekjaj se kako doma,sabajlecki i caj si pieme..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 943944945946947 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,643 секунди.