![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 939940941942943 2229> |
Автор | ||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ПА КОЈ ИСКРЕНО САКА И Е САКАН ЌЕ ЖИВЕЕ ДО 101 И НАЗАД
![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Mazot si go imam...
Maser mi treba i placam za toa ![]() A uste nesto da im pojasnime na nasite mazi... Ubavo e koga znaete da pomognete i da i se najdete na zenata ![]() Se slozuvate zenski?! |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ZMEJCE NEMORA DA ZNACI!
![]() EVE JAS OBOZAVAM DA GOTVAM I NE SAKAM MAZ MI DA GOTVI!
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
МАРЕЕЕЕЕ ДА НЕ И ТРЕБА НЕЖНОСТ И НЕЖНА МАСАЖА ЗА ОПУШТАЊЕ ПОСЛЕ НАПОРЕН ДЕН ![]() ПА НЕ КАЖА ДЕКА Е ПОВРЕДЕНА ДО ТОЛКУ ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Da, Mare,
individualno e... I jas obozavam da gotvam...no ubavo e custvoto koga i toj barem ednas nedelno nesto ce podgotvi. Barem mene mi se dopaga ![]() Aj, da neprasam...so ce gotvite denes ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
|
GRBOT-Dime
![]() Ama eve vece mi pomina... Mazite treba da gi pustime na eden k*rs za domasno odnesuvanje, neli?! ![]() Se salam, Dime, nemoj da se nalutis... ![]() Изменето од Dragonfly - 12.Октомври.2006 во 12:54 |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Uff,so ovie nasi grbovi |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Mari se vratila
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
PA IRENA JAS PRASAV ZA TEBE...TI KAJ SETASE A?
|
||
![]() |
||
|
Ce bide podobro, Valeri...
![]() Nego ve izmaltretirav so mazi i masazi ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
машала вие денес како сите некако накриво да сте спиеле само во масажа ви е паметот
тешко тебе диме те начекаа во тесно сам нема каде да им бегаш
![]() |
||
![]() |
||
|
АБЕ ЖЕНИ ПА НЕМА МАЖ КОЈ НЕ БИ ПОМОГНАЛ ДОМА НА ЖЕНА СИ АКО ЖИВЕАТ САМИ БЕЗ МАМИЦА И ТАТИЦА, АКО НЕ ЗНАЕ ЌЕ ОСТАНЕ ГЛАДЕН ИЛИ НЕПРАН АКО НЕДАЈ БОЖЕ ЖЕНАТА У СЕ РАЗБОЛЕ ИЛИ КОГА ТАА Е НА ПОРОДУВАЊЕ
![]() ![]() ![]() ИМАМ СЛУШНАТО ЗА МАЖИ КОИ ДУРИ И МУ ЗАБРАНУВАЛЕ НА СОПРУГИТЕ ДА ОДАТ НА СЛУЖБЕН ПАТ А ТОА Е МНОГУ ГРЕШНО ![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
DECKI..A BE SLABO DRUZBA..DENES??
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 939940941942943 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |