|
Љубов поради што |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti blagodaram
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alma,srce,smetam deka e najbitno da ima ljubov...Normalno,ako e i materijalno obezbeden jos bolje,ali parte definitivno ne treba da bidat glavniot kriterium.
Ako edinstveniot motiv da bideme so nekogo e materijalna korist,togas pravime nesto podlo,koristoljubivo i nesto sto se granici so prostituiranje.
Sepak ova e samo moe licno mislenje
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti blagodaram
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
au...kakva materijalna strana,ziti se? i kako moze da stavame ljubov i korist u ist kos? ako nekoj go gleas kako vlez za u diskoteka,za da ti plaka kafinja,za da ti kupue skapi parfemi i garderoba....ja ne gleam kaj e tuka ljubovta?!!! kako moze ljubovta da go ima do tooolku izgubeno svoeto pravo znacenje? imam drugarki sto se muvaat so tipot ako gi casti konjak vecerta,ama istite tie drugarki za 2,3 dena mi doaagat na vrata so kukanje"ama lele,ovoj pa me ostai,mene nikoj ne me saka,zaso ne mozam da si fatam decko za ozbilno".....epa ljubavi,stai si prst na celo!
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubov poradi ljubov
|
||
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Врска единствено и само за Љубов. Тоа ниедни пари на светов не го купуваат. А за ситуираност, егзистенцијална сигурност, пари и слично - можеш сама да се снајдеш и од никого да не зависиш. Другата варијанта (ќе се омажам само поради тоа што е добро ситуиран) - тоа води во несреќен, неисполнет живот. |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
---------------------------------- Nije tacno... ne cini da se osuduva... moze e toa edinstven nacin da se prehranat 4te bratchinja, bolnata majka i hendikepiraniot tatko... od kaj znaeme situacija... ja vikam nikad ne veli nikad |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nindza,u toj slucaj ne se raboti za vrska nego za meterijalna korist i istoto e prostituiranje(vo bukvalen smisol)
Za prehranuvanje na familija postojat razni rabotni mesta(kakvi i da se). Изменето од kandid - 12.Октомври.2006 во 01:59 |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se zezav
Изменето од nindza - 12.Октомври.2006 во 02:25 |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala na konstuktivnata replika
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe luge vaka od nasa strana sve moze da recime amam ima drzavi i zakoni kaj koj sto ljubov nema tuku od koga se ragaat decata roditelite gi sreduvaat so koga ce se zemat i mazat taka da oni vo istiot den se zapoznaaavaat i se zimaat
pa poslem se znae koj e sefot doma
sklucen brak megu dve semejstva mislam posto ova uste
taka da ima i maz so 20 zeni okolu nego i site mu dojat po edno masko dete ebago taka e zborot
samo ponekad treba da se razmisli dali ljugeto ja imaat taa sloboda da se zaljubat ili nivnata kultura i vera gi pobiva!
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tака е Кандид! Изменето од chuchuliga - 12.Октомври.2006 во 10:21 |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubov poradi mir spokojstvo postuvanje pocituvanje privlekuvanje fizicko ili platonski mislam i dvata slucai:)
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj saka materijalna sigurnost i finansiska obezbedenost, no materijalnata lagodnost ne moze da ja nadomesti prazninata od nedostatok na vistinska ljubov.
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |