![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 473> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ubavec?!
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
pa jas si kazav.....a se ponataka zavisi od tvojata fantazija.....nekoj zgoden -neophoden
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ajde uste malce opis...... |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
aj kazi mi ti kakvi momci sakas....pa ke ti kazam dali imame ist vkus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
plav, visok, so svetli oci, sto uziva u zivotot,sto ne se zamara so bezpotrebni raboti,sto ke znae da me iznasmee.... ama takov za nekoja vrska u pocetnata faza...posle nesto podlaboko.....
|
|
![]() |
|
hm.....jas sakam mnogu poveke od tebe....crnite mi se poseski,moze so zeleni oci,kockicinja na stomakot,zavodliv pogled,i nedolivo slatka nasmevka....mnogu sarm,harzima,i ednostavnost,prizemnost....
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
I vie ste znaele so sakate.
![]() Ne se naoga princot taka lesno. ![]() |
|
![]() |
|
nikogas ne se znae....moze da naleta togas koga najmalku ocekuvas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja ne cekam princ,ja cekam normalen decko sto nema da bide u oblaci
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
mi fali bivsiot
|
|
![]() |
|
kolku vreme idevte?
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
ne mnogu ama dovolno za da me osakate za cel zivot
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
NOBODY!! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
...mi fali bratuced mi...bi sakala da bese Oh i da se posmeevme malku... Изменето од joki - 12.Октомври.2006 во 02:03 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |