|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 922923924925926 2229> |
Автор | |
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ne treba nisto, samo da mi ozdravis ti
Valery, pozdravce i tebe
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, nemozam da se pozalam...
Bi bilo zlobno od moja strana... No, navistina mnogu mi pomaga...I mnogu mi znaci toa... Samo nejce da masira |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ako Lion e tolku dobra dusa...
Vetuvam ce platam |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da te masira, koga cel den e vo kujna
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej Vall tuj is?
mene mi crkna baterijata na laptopot i mi se iskluci:) taka e ko ne znam da rabotam na vakvi moderni kompjuteri:) drugon, ti ovde vo mk si ili si vo srengerstvo? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Dragonfly
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, nemislev taka...
I jas gotvam...Vprocem obozavam da gotvam...NO milo mi e koga i toj ce podgotvi nesto...Vprocem najgolemite i najdobrite kuvari na svetot se mazi No, za masaza imam nedostatok na vnimanie |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Dragonfly
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa vtoroto La Fille Ne se sekiraj za modernite kompjuteri...Nikoj ne se rodil pameten...ednas ce zgresis, drug pat ce znaes!!! Znaes li sto si vikam jas za mene nekogas i za moite greski...Plava i glupava |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka go imas vistinskiot covek do tebe, za masasata, ne se sekiraj, se vo svoe vreme
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe
ama problemot e sto jas ne sum plava::) ke mora da najdam nekoj mlad zgoden i neophoden profesor po kompjuteri da ne nauci |
|
|
|
Dragonfly
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se so vreme...
Ti kompjuterot, a jas masazata... Fala Lion, i jas mislam deka e taka...NO sepak bi platila za masaza... |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven masaza, drzam i casovi po kompjuteri
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ti si toj mlad zgoden i neophoden
|
|
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sega....
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova pa sega bi go protolkuvala kako:
za mlad i ne sum bas najmlad, imam 98 i pol godini za zgoden, pa kako da ti kazam, se uste se drzam, ama da mi e ziv i zdrav bastunot a za neohoden, e pa vidi sega, sekako deka mi e neophoden pridruznik |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 922923924925926 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |