![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 922923924925926 2229> |
Автор | |
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ne treba nisto, samo da mi ozdravis ti
![]() Valery, pozdravce i tebe
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Ej, nemozam da se pozalam...
Bi bilo zlobno od moja strana... No, navistina mnogu mi pomaga... ![]() Samo nejce da masira ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Ama ako Lion e tolku dobra dusa...
Vetuvam ce platam ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Kako da te masira, koga cel den e vo kujna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ej Vall tuj is?
mene mi crkna baterijata na laptopot i mi se iskluci:) taka e ko ne znam da rabotam na vakvi moderni kompjuteri:) drugon, ti ovde vo mk si ili si vo srengerstvo? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Ne, nemislev taka...
I jas gotvam...Vprocem obozavam da gotvam...NO milo mi e koga i toj ce podgotvi nesto... ![]() ![]() No, za masaza imam nedostatok na vnimanie ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Toa vtoroto La Fille ![]() Ne se sekiraj za modernite kompjuteri...Nikoj ne se rodil pameten...ednas ce zgresis, drug pat ce znaes!!! Znaes li sto si vikam jas za mene nekogas i za moite greski...Plava i glupava ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Mislam deka go imas vistinskiot covek do tebe, za masasata, ne se sekiraj, se vo svoe vreme
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
hehe
ama problemot e sto jas ne sum plava::) ke mora da najdam nekoj mlad zgoden i neophoden profesor po kompjuteri da ne nauci ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se so vreme...
![]() Ti kompjuterot, a jas masazata... ![]() Fala Lion, i jas mislam deka e taka...NO sepak bi platila za masaza... ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Osven masaza, drzam i casovi po kompjuteri
![]() |
|
|
|
![]() |
|
znaci ti si toj mlad zgoden i neophoden
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa sega....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ova pa sega bi go protolkuvala kako:
za mlad i ne sum bas najmlad, imam 98 i pol godini za zgoden, pa kako da ti kazam, se uste se drzam, ama da mi e ziv i zdrav bastunot a za neohoden, e pa vidi sega, sekako deka mi e neophoden pridruznik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 922923924925926 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |