|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Автор | ||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene, ne deka nie bi stanale najdobri prijateli, megutoa sepak bi mi bilo milo koga bi se sretnale, koga bi piele edno kafe zaedno i bi si razmenile nekoi mislenja, zasto neli veke dobro se poznavame. Ili koga bi se sretnale posle podolg vremenski period, kako sto mi se desi pred izvesno vreme, iskreno da vi kazam mi bese mnogu milo sto se vidovme.
Sepak toa bile ubavi momenti sto sme gi pominuvale zaedno nekogas., megutoa zavisi na kakov nacin ste se razdelile!!
|
||
DIJANA
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako imalo pregolema ljubov ne moze i ne e fer, a ako ne moze sekako deka moze
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема шанси да бидеш пријател со некој кој што го сакаш најмногу на цел свет, не е тоа така- до денес ми е дечко и ке го сакам како дечко а од утре ке ми биде најдобар другар.... Јас имав врска од седум години ( со повремени прекини ), и ја поминав и оваа ситуација, бевме другари се до моментот кога не ни застанаа погледите и......
Совет за blue : грабни го уште одма, после ви биде криво и на двајцата за изгубеното време како другари, зошто на крај пак ке бидете заедно.
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobar sovet
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas i ti plamenko ke ostaneme drugari???
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakvi drugari.....nekoj sto sum go sakala?....nema sansi............
|
||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo si Kale,posle raskid mrtva e za mene a posle se znae: O pokojniku sve najbolje:)) |
||
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa malce prijateli de, ne mnogu |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Fergie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека тоа не е можно, тоа го тврдам од моето искуство
п.с секогаш коа се раскинува се вика може да останеме пројатели а коа ке се сретнат у град одвај здраво викаат |
||
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
|
||
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mozno, mozno e...no za korisno, bi rekla ne...barem ne na pocetokot. Dajte si vreme eden na drug i eden bez drug, za da moze da funkcionirate taka ponataka.
|
||
Live long and prosper!!!
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po razdelba, nikogas nemada bidam prijatel so toj sto sum go sakala..... ednostavno, ne sum bila stvorena za prijatelski odnos so nego.....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тешко...евентуално после неколку години кога ќе се смират страстите. ама до тогаш - контактот се губи. мислам дека секогаш барем еден од двајцата има чувства кои не замреле сосема....јас немам контакти со моите бивши иако некаде во себе се уште си ги сакам на некој начин бидејки си носам прекрасни спомени и ме интересира што им се случува во животот, како им оди..и ако се сретнеме (многу тешко и ретко) се поздравуваме, се разбира ама не повеќе од тоа. |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....da mosne e tesko da se ostane prijatel so onoj koj si go sakal mnogu poveke i poinaku od samo prijatelski,kopnezot protkaen so ljubov za povtorno zaednicko bitisuvanje ke postoi sekogas,sekogas koga ocite ke go zdogledaat a peperutkite ke go napolnat sto makot i preletuvaat niz celoto telo.....ikzrickite vo ocite posakuvaat sekogas nesto poveke od prijatelstvo,a slabosta na nagonite vo takvi situacii doveduva do ostojba na ekstaza....koga ne se razmiluva premnogu,se predavas na cuvstvata i........nemoze da ostane samo na prijatelko nivo,dokolku sredbata e podolga od samo edno zdravo ili samo edno kafe mnogu retko da receme dvapati godino...
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |