![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Автор | |
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otkako sum na forumov,jas sum druga licnost...Site moi stavovi,razmisluvanja i siot moj pogled na zivotot u globala se izmenija,kako rezultat na moeto prisustvo tuka...Aha!
![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кандид драго ми е што го слушам тоа..
Кај мене влијаеше мнгу вероисповед..Имам поинаква слика за останатите вери сега, дури и во една прилика од исказите го прочитав и коранот поради тоа, мислев дека не е во ред да дискутирам, а предходно да не навлезам суштински во верата на другите...
Влијаеа и многу други работи.. Читав искуства животни, што од љубов до болка, до прекрасни приказни различни погледи на светот итн.. Научив и каков свет има сајберски, што пријатен, што подмукол, што интересен.. Стекнав огромен број на прекрасни интелигентни суштества и многу ми е драго за тоа..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
da.... se zaraziv, sega namesto msn, ili mirc idam na forum......
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
чуден свет. свет без - свет.а сепак е свет. комуникација без визија, а сепак постои комуникација...интересно... да, заразно.и забавно... не знам колку долго ова ќе го правам, бидејки ми е многу ново...сепак, живиот контакт ми е незаменлив....
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
-------------------- Gledam ja nesto cudna si u zadnje vreme , sijash nekako ... se prasuvav zasto koa toa prosvetlenost ...forumska prosvetlenost ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од nindza - 12.Октомври.2006 во 02:24 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
forumov mi tepa dosada...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
zavisi za so
vo sekoj slucaj DA |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
ne
![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
ama zatoa se trudev jas da mu vliajam na forumot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Форумов ми е како да си седам со другарки и да си праиме муабет...ке дознаеш што има ново, ќе чуеш некој трач, некоја љубовна прича..
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Da ... ima eden mnogu dobar forum :
pod razno ... Site zaedno na sajt.. NEMA_TEMA... forumot e dobar... ama forumdifkite se uste podobri... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Pa kako sto si bev sramezliva , sega so mojata cesta posetenot na ovoj forum uste poveke se zatvoriv vo sebe ,se poveke sum nezainteresirana za se okolu mene ( osven za decko mi normalno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Влијаеше и уште влијае.... Поточно, ми помогна.... Сега на некои ствари гледам на друг начин.... А и порано сакав сите да мислат како мене..... Тука сфатив дека не може така.... А и сфатив дека има и добри луѓе на светов
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |