|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Октомври.2006 во 12:20 |
Дали присуството на Форум влијаеше на вас да смените некои свои ставови ....Да научите нешто ново...Можеби , да видите дека на еден проблем може да се гледа од повеке агли...Можеби да видите дека Вистината не е апсолутна ...Да бидете потолерантни кон оние кои не го делат вашето мислење ?
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlijaeshe da zapoznaam interesni lugje....i sekojdnevno da komuniciram
so niv i da si ja razvedram sekojdnevnata rabotna monotonija.
ETE tolku ! |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вие ја потенцирате значи ЗАБАВНАТА нота на Форум
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se tepa vreme ima nekoi interesni statii za muabetce ima i za tresenje zeleni se razbira sto sepak vo realnosta go nemame
znaci polezen e
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali vliae uste e rano da kazam ama ineresno e sto se poveke mislam na nego, a i pocnav da se dopisuvam so interesni licnosti ama navistina dragi pa mi doaga kako sekoj den da pravime dobar muabet za sesto.
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vliaese za nekoj mislenja (veronauka), ali na forum razni luge so koi ne mozes da razmenis mislenje zs mislat da se naj naj, ali vo celost ima moznost da zabava na odredeni podforumi |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vliae......ednostavno sum toj dali u cyber ili zivo....
93% mozam da kazam deka ednostavno na net go ziveat toa sto u realnost ne se....... |
|
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE tebe te pronajdov vo ova BOLJI DA SUM PRV NA FORUM I U SELO OTKOLKU DA E NEKOJ DRUG BOLJI OD MENE, tesko ti pagja necij BOLJI ZIVOT.DA BESE PAMETEN KE BESE KAJ STO BESE ODAVNA
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ne su uste jasen.....fali use GOLEM del od prikaznata!!! |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za karkterno nemase nikavo vlijanie forumov...., a za krug na poznanici samo go ima prosireno....sto e super zasto zapoznav mnogu fini luge.
|
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja so ke kazam toa stoi.....ajde pocni
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaa....... so jointot se igram.....a rizlata zbori!! |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poleka.....neznam koj zabega.... Изменето од LouWeed - 10.Октомври.2006 во 17:25 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi vlijaeshe samo ne djebot,......heheheheh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |