|
Причина за стапување во брак |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Октомври.2006 во 01:36 |
Бременост. Единствена причина поради која 90% од двојките стапуваат во брак. Муабетов ми е за оние кои имаат сериозни врски и се „печени“ за брак, а сепак не се зимаат чекаат да дојде време т.е. бебе. Што мислите вие? Зошто е ова вака?
|
|
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja bev u kratka vrska vo koja ne ostanav bremena a stapiv u brak.Pred toa se vlecev 3 godini ali nisto od taa vrska.Sekade e razlicno.Ne opravduvam ostanav bremena i sea ke se mazam zs kao toa da e razlog ali ako ima ljubov i se spremni za brak ondak bremenosta e pricina da se stapi u brak pobrzo ne da se razvlecuva uste vrskata |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш може има и други причини за тоа, има луѓе кои немаат деца, па тоа им паѓа тешко.
може затоа луѓето си се пазат, ами ако не остане трудна после, што правиме, а? на крај на краиштата, на љубовта не и треба брак, но на бракот му требаат деца. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно во право, зар треба потпис за да се оковечи нешто..
Мојата комшика бабичка викаше на другата постара комшика.( двете накај 75 години - 80 ).: Види ја денешнава младина, што е сигурно сигурно е..Се осигуруваат дал е носилка, па после ги зимаат..И види ма Маро они ги носат по 4-5 месеци после венчавка ние по цели 9 месеци неправда |
|
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha, bas iteresen komentar dale babive Spored mene neznaci deka ako devojkata ostane trudna deka toa e glavnata pricina za brak. Pa na krajot na kraistata ako pomegu niv ne postoi ljubov toj biten detalj avtomatski se pokazuva kako nebiten. I definitivno deka za da se skluci brak treba da postoi VISTINSKA LJUBOV
|
|
DIJANA
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај 60% од “стерилни парови“ проблемот е кај машките... Што велиш за ова? |
|
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili da vozi nov ALFA????
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CAJTNOT
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne cekav da dojdat bebinjata,ama zatoa ke ja odlozam svadbata
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми беше зборот за главната причина за брак, нормално дека тоа е љубовта...муабетов ми е за изградени врски кои сепак нешто чекаат...и по некоја случајност тоа е бременост. |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До некаде си во право..Уствари весно во денешно време си многу во
право...Жалам што окарактеризирувам..Но, во денешно време многу се
ретки браковите така спонтано од никаде ништо склопени..Претежно се
многу долги врски кои се решаваат на тој чин само ако се трудни
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolgite vrski denes cekaat nesto...vrabotuvanje, resavanje na stanbeno prasanje,uslovi za normalna egzistencija,....kako dvajca nevraboteni, bez uslovi za normalen zaednicki zivot da se resat na brak?
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок е сето тоа мила, но сепак ако се труди, веднаш се зимаат, а повторно
се на истиот статус, невработени, станбено прашање итн
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |