|
Кој ви е најдобриот дел во сексот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | |
ApolloCAG
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well najdobro e momentot koga ke ja vidis vo oci i ke ja pocustvuvas nejzinata strast i ljubov preku dvizenjata na nejzinoto telo.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобро е кога... Ќе го чуеш нејзиниот глас... Како милно и нежно испушта воздишки, кои што ја носат до небеса од прекрасните чувства... Во тој момент, додека она е во некое нејзино небесно задоволство, дури тогаш јас срвшувам.... Затоа што знам дека она пред мене веќе одамна свршила...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seksot e prekrasna rabota.Sekoj del si ima svoe znacenje.Ne bi imalo nikakvo znacenje ako navistina ne e taka.Orgazmot od edna strana e posakuvanoto nesto za onie sto edvaj mozat da go dobijat toa,no za tie sto se umetnici odlozuvanjeto na orgazmot go pravat za da uzivaat poveke vreme vo seksot.Taka da smestete se vo koja kategorija ste.Dali vo seks-umetnici ili lugje sto mislat deka orgazmot e najdobrata rabota.Momentot pred orgazmot e mnogu pobiten od samiot orgazam i ako go povtorite poveke pati ke doziveete eksplozija vo vistinskiot smisol.Edno svatete orgazmot e kraj na dobriot seks.Potoa nema uzivanje samo pogled vo "belo".Pa ako vi se dopagja obidete se ako ne odete po zivotinskata linija i prosto svrsuvajte so izvinenie na izrazot.......
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nije tacno...najubavoto ide odma posle orgazmot... a ne e postigra...galenje chuda...
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh :) da ne go ostavis :) mnogu da ceka vo glava spermata ce te zdrvi:)pazi:)
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најубавото во сексот е плаќањето отпосле.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kolku do kolku se dvizi?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te biva za cenkanje....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa u blizina na bit pazar ziveam :)
mora da me biva :)
ama i za cenkanje moras da zanes pocetna cena:) neli
|
|
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од 1200 до 2000 денари ноќ.
Е сега, ако закаш Натали дај му на човекот, Лила енд компани, не знам зошто, ама роспииве имаат цена од 500 јевара. Нон негошбл.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de de za tie pari 25 cehinki ce platam i rusinki da mi igraat :) ida se mackaat vo cokolate:)
|
|
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па никој не те тера да ги платиш. Нив ги плаќаат шиптарите, престиж им е.
Инаку, ако плаќаш русинки и чехињи викај ме и мене.
|
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako plakash cehinji i ruskinji... nesto ne e u red so tebe prijatelce
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fino gi sporedivte cenovnicite aj sega nazad na tema |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |