|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 74> |
Автор | |
ApolloCAG
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ja najdov mojata...
I kako sto bi Picard kazal:Sometimes, you can make no mistakes, do everything right, and still lose
...i ja izgubiv
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem nezalis za toa? Ne mnogu mozat da se pofalat deka ja nasle svojata srodna dusa...Sepak jas veruvam deka nastanite se odvivaat onaka kako sto treba ili onaka kako sto e najdobro da se odvivaat...za da ne se sluci nesto poloso...
|
|
Live long and prosper!!!
|
|
ApolloCAG
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj ne pocustvuval neznae za prazninata koja te obviva od nedostatokot na nesto sto nekogas bilo NAS.
Nikogas ne se kajam...dobro skoro nikogas...
Krajot e samo pocetok na slednoto nesto...a i jas mislam deka rabotite se odvivaat po svojot najdobar mozen tek Изменето од ApolloCAG - 10.Октомври.2006 во 00:04 |
|
Sometimes, you can make no mistakes, do everything right, and still lose
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusha... hmm... ne e tacno deka e samo edna ...moze da se dve tri sto koj ne bara nema da najde
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vrska so srodnata dusa ama diskutabilno e do bezsvest.
Cel zivot ja baras nekade vo podsvesta okolu sebe i naogjas nesto slicno,prilicno okolu tvojot rezon no podocna mozes da svatis deka ne e toa toa i ako slucajno go najdes toa sto si go baral si nae.al.Pocnuva pekolot....
Vo prilog na ova
S.Matic
Nedostizna ti si bila Neke ptice nikad ne polete
i ostala uvek meni ceo zivot cekaju na to
a ja ceo zivot trazim i ja tako cekam svoju ljubav
tvoj osmeh na drugoj zeni. cekam al' mi nije sudjeno.
Ubavo bi bilo sekoj da si ja najde srekata............
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To nindza!
Cel zivot e pesna...... i edna i dve i tri kolku i da sakas ti
baraj srodni dusi ..... da ne ti se isusi....
Pozdrav ...Nema ljutis?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да трагате по неа толку како по скриено богатство..
Сама ке ве најде кога најмалку очекувате..Работата е дали ќе ве најде на право место во вистинско време.. |
|
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма дај, нема везе, ако сам не си помогнеш ни господ нема да ти помогне, никој нема..
Волкот е дебел во вратот бидејќи сам си ги коле овците.
Затоа барајте, ќе најдете. Изменето од Lazycat - 12.Октомври.2006 во 10:10 |
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo krv nikoj nema da pomogne drug a srodna dusa ednaska se naoga |
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е точно, три пати!
Еднаш ја бараш, ја наоѓаш, знаеш дека е таа, ако не ја загубиш од лудост и глупост твоја е вечно, а ако ја загубиш, вториот пат те наоѓа тебе, но треба време да ја препознаеш, ако и таа ја загубиш, третиот пат ја бараш, тука е некаде, ама треба многуи за да ја познаеш и препознаеш.
Е ако тука се заебеш, бидна работата.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa :) bidna a:)najebal si ga:) jas vikam krv samo ce ti pomogne:)
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Donekade se soglasuvam Natalija,no kade i koga ke go najdes vremeto i mestoto.Iskustvata se poveke vo prilog na neostvareni ljubovi....Prasanje e koj kolku ima hrabrost da si go priznae sebesi toa..... Ima i dobri i losi strani takvoto priznanie,od edna strana toa e realnosta,a od drugata strana e odbranata od nea.Sto mislis? |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е тоа Андонов мало подпрашање со делумно одговорено констатирање..
Во денешницава се случува да си ја најдеш веќе „зафатена“ својата сродна душа, каде што и другата страна е многу свесна за тоа..сите знаеме каков е исходот од таа свест.. Мене ми се случило да ми признаат на смеа на шала, но сепак реалноста е таа..зависи кој како ке ја стави во глава, без разлика што говори срцето.. Но, сепак има сродни души кои треба да се откријат кои припагаат, само е моментот кој попрво ке стигне до неа, дали ќе го најдеш или таа прва ке те најде. |
|
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke ja prepozneme nasata dusa vo nekoja druga licnost-e toa e srodna dusa
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |