IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 55>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 19:50
Originally posted by SkorpijA SkorpijA напиша:

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

A  sto znaci da sonuvas zapalena kuka????
Epa opsto pozar e deka ke dobies nekoi vesti, a ako go gasis pozarot znaci sreka i radost....potocno ne znam Wink

Добро , бидејќи сонував како гори некоја кука, затоа прашав да не е нешто лошо .
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:59
aj objasnete go sonov

trcam niz suma fredi kruger me brka, pagam vo bezdna, toj ostauva gore, oblekata mi se smenuva vo bikini i skokam od jahta, vo moreto ima ajkuli, meduzi, pirani, zmii, pajaci i krokodili begam kon bregot (jahtata potonala) bregot se oddalecuva od mene i se naogam vo vrtlog togas se razbudvam.

aj kazite sto bi znacelo ova?
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:07
Originally posted by v i v i v i v i напиша:

hektorce be...sto sonovi imas....

toj ima vlazni sonista
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 01:19
Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

aj objasnete go sonov

trcam niz suma fredi kruger me brka, pagam vo bezdna, toj ostauva gore, oblekata mi se smenuva vo bikini i skokam od jahta, vo moreto ima ajkuli, meduzi, pirani, zmii, pajaci i krokodili begam kon bregot (jahtata potonala) bregot se oddalecuva od mene i se naogam vo vrtlog togas se razbudvam.

srcka, ti se idelo negde na more tebe, da si poplivas.....
ama ne si mozela, pa u sebe si8 vikas, aj tamu ima meduzi zmii pa ne idamLOLLOLLOLLOL
Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:49
odam sekoj den na more, kukata mi e 500 metri do moreto
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 13:43
izbanjaj se i za mene pls:):(Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 13:48
ok ama ti kazi sto mi znaci sonot dogovoreno?
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:20
a jas luge.......pred nekoi 9 godini,sonuvam kako so moite i sestra mi odime na pat.....se vozime u kola,se super i odednas kolava paga u bezdna...se tumbame,se prevrtuvame i se e haos.....sledna scena-ja u bolnica,cela u gipsovi,so povredi,katastrofa....doaga bolnicarka i mi nosi vesnik,a u nego pisuva-teska soobrakajka vamu i vamu,na toa i toa semejstvo....site se povredeni,a kerkata kalina(se ezam.......)e mrtva.........nikogas nema da zaboravam kolku bev uspanicena i kolku ne mozev da se oporavam otkako se razbudiv.......
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 14:40
не знам да ви кажам ништо конкретно за толкување соновите...меѓутоа малку да проговориме за луцидни сонови.Најчесто овие сонови се јавуваат во моменти кога нашиот организам е одморен и подложен на здрав живот.Луцидните сонови ги креира човекот сам т.е.може да ги контролира случувањата и да ги исполни своите желби.Многу пати имам сонувано луциден сон, меѓутоа порано во времето кога бев понормалнаLOL

Изменето од joki - 01.Октомври.2006 во 14:43
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 01:49
znam samo deka voda znaci deka ke places...
a mozda toa si go sonuvala deka zivees tamu i sekoj den go gledas...
kao ja sto sonuvam deka sekoj den sum na faks....
mizerija teska...
pa i koga spijam se macam.... ludo dete.....LOLLOLLOLLOL
Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 19:45
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

a jas luge.......pred nekoi 9 godini,sonuvam kako so moite i sestra mi odime na pat.....se vozime u kola,se super i odednas kolava paga u bezdna...se tumbame,se prevrtuvame i se e haos.....sledna scena-ja u bolnica,cela u gipsovi,so povredi,katastrofa....doaga bolnicarka i mi nosi vesnik,a u nego pisuva-teska soobrakajka vamu i vamu,na toa i toa semejstvo....site se povredeni,a kerkata kalina(se ezam.......)e mrtva.........nikogas nema da zaboravam kolku bev uspanicena i kolku ne mozev da se oporavam otkako se razbudiv.......
a mojot son moze nekoj da go protolkuva?
Кон врв
Schumacher Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schumacher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2006 во 23:04

a mojot son moze nekoj da go protolkuva?

Имаш несреќа,се слочува нешто многу мрачно но сепак животот пак продолжува
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2006 во 23:06
ama mene nisto od toa ne mi se sluci stvarno.....se bese son....ni utredenta nisto nemase.... ama pak...jezivo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2006 во 20:41
Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

aj objasnete go sonov

nekoj moze da go objasne???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.