![]() |
|
Личност од медиумите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 22> |
Автор | ||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i jas.....aj da se rasprasame kade i koga ima nastap da go vidime vo zivo......so malku sreka,mozebi ke uspeeme da se zapoznaeme so nego....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
samuel piterson ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Marko od daj pobrzaj!! Definitivno e eksra covekot!!! I loveee him |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
heheh se zaljubi a?drugarce mi e:)
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
VO MEDIUMITE KE BIDE ONOJ KOJ SE IZBORIL ZA TOA. NEMA STO DA SKA ILI NE SAKA PUBLIKATA, CITATELITE, AKO UREDNIKOT NA EMISIJATA ILI NA VESNIKOT OCENIL DEKA NEOKJ TREBA DA BIDE VO NIV, NEGOVA RABOTA, NA ONIE KOI TOA NE IM SE DOPAGJA, POSTOI DALECINSKI UPRAVUVAC,ILI DRUGI VESNICI.
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
zete,a i goce da ne go znaes? posto ja i bosic sme zaljubeni u nego,pa da ne zapoznaes...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
mene mi se sviga Kili... posteno, covekot e 100% otkacen, zabaven, lud......
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
oprah kako licnost od mediumite ja sakam i ja pocituvam
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
![]() |
||
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
Trendo!Mnogu mi e ubav.. |
||
![]() |
||
|
tarik filipovic e dobar
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ZAREM GO ZABORAVIVTE AMDI BAJRAM (VO ZATVOR LI E SE USTE?), TOJ BESE VISTINSKA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ova e moja posledna poraka na ovoj del od forumot, odam na drugi, mnogu sme pasivni)
|
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
tocno
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
![]() |
||
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
|
Samo eden lik od makedonskite mediumi (ne estrada), zasluzuvase da go nosi imeto "mediski profesionalec." Aleksandar Delovski. Pred i posle nego - Potop. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |