|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 74> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сродно мое мило убаво, каде ли ми се криеше до сега..???
Но, животот не би бил прекрасен да те најдев порано.. |
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera sretnav osoba so koja pocnav muabet i prosto ne mozevme da zastaneme kolku mnogu zaednicki nesta si najdovme.Retkost e navistina,no i toa moze da se narece srodna dusa ,no vo drugaruvanjeto...,a vo ljubovta sigurno e bombasticno.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ане срце драго ми е што е тоа така, па направи комарација како би било да е љубов.. експозија на страсти зачинето со уф уф уф
|
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф,повеќе него фантастично,бомбастично и и и...не се опишува со зборови!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбравме срце... кој ја најде сродната душа знае дека тоа дека со зборови не се опишува..
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со секој човек можеме да најдеме нешто сродно и со никого не може да бидеме комплетно сродни ... нели?
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, со секого имаме нешто заедничко - на крајот на краиштата сите сме луѓе, со исти, слични потреби, интереси, итнитн...ама,се случува да сретнеш човек со кој ти се потребни две минути за да воспоставиш контакт, и - почнува да тече, како река, незапирлива,...и тоа секогаш е взаемно, од двете страни...па повторно ќе се видиш, и пак- крај нема, се случува комуникација на најдлабоко ниво, како да се отвараат некакви порти на градите и едноставно тече некаква прекрасна взаемна енергија во најтоплите бои....и, независно што сте си зборувале, можеби и за најтемни и најтешки теми и проблеми, после разговорот со еден таков пријател/ка или љубовник/ца (сеедно), човек се чувствува апсолутно прекрасно и исполнето, обновено. И обратно. Има многу случаеви кога едноставно со некого „не си на иста бранова должина“, кога тоа што доаѓа од него - не одекнува во тебе, нема резонанца(и обратно! се е во двете насоки). Муабетот се сведува на три реченици од тип на „врне“ или „море ќе врне“- и толку. Ти откривај Америки, мудрости, вицеви, случки, што сакаш - не. Џабе. Не се случува ништо.
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha....ima licnosti so koi najcesto si na frekvencija...vo pravo si ;)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srodna dusha ova, srodna dusha ona.
a shto koga ke ja najdete?
a shto ako ne ja najdete?
a shto ako ja najdete i ja izgubite?
premnogu prashanja, premnogu odgovori i pominal zivotot.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ја најдеме се правиме на три и пол, ако не ја најдеме баш не брига, ако ја најдеме и изгубиме пак се правиме на три и пол и се' така во круг
|
|
|
|
TOM11
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA TENZERETO E TOCNO NO KAPAKOT LESNO SE NAOGA NO PO NEKOE VREME KE VIDIS DEKA KAPAKOT POCNAL DA MRDA,SKOKA Sakam da ti pisam licno na tebe dokolku si od 19 do 25god. pa moze i do 27,29 Jas imam (24) i sum sloboden kako ptica. ODGOVORI.
|
|
T.G
DOBAR TIP STO SE VIKA TIP 500 SAKAM MNOGU UBAVI ZENSKI I GI BARAM NA SEKADE |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај среќен роденден
|
|
ApolloCAG
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love is such a sweet sorrow
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodna dusa?
Sto ako seto toa ne postoi ili barem ne onaka kako nie si zamisluvame. Dali nesto navistina tolku posakuvame i cekame se dodeka ne se sluci...ili site sme samo opieni so kopnez deka mozebi tamu nekade e i mojata srodna dusa i me ceka mene!!!Ubavo, ubavo...bi sakala sekoj da go dozivee toa, no se pocesto si go postavuvam prasanjeto dali mozebi pocnuvame da idealizirame i so toa mozebi i ja propustame nasata srodna dusa?! |
|
Live long and prosper!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |