IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 751752753754755 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:38
Originally posted by kasper kasper напиша:

luge ajde na pauza....mi krci stomakot.........po sinokasnite spageti ala Ani 4-pistolja,moram da gi omrsam crevata.....burek so meso mu e majkata....LOLWinkWinkWink
more lokacijata........kako e tamu?????
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:40
Bukra sto vkusno ke jademe deneska? LOL
Ups pardon, ja veke jadevConfused
Aj da ne pocnuvam pak za jadenje ke dobijam opomena od MariWink
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:43
Originally posted by irena irena напиша:

LOLLOL ne be irence...krkaj si ti slobodnoBig%20smile...si kaza ti..lapkase gevrek i jogurtBig%20smile...zatoa ne sum"strvna"Big%20smile
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:45
Originally posted by bukra bukra напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

luge ajde na pauza....mi krci stomakot.........po sinokasnite spageti ala Ani 4-pistolja,moram da gi omrsam crevata.....burek so meso mu e majkata....LOLWinkWinkWink
nemoj odednas mrsno tolku....ke bajaldisasLOLLOLLOL
     tetoooo..Hug...pozdravce.......se vrakam za minutka....Big%20smile
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:45
Originally posted by bukra bukra напиша:

nemaj gajleWinknisko kaloricna hrana e na menito..pa ni Mari nema sto da receLOLLOLLOL

bukra ..LOLLOL..znaes ti deka jas sakam takva hranaWink..
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:45
Букра што има за ручек.. јас кркорам во цреватаLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:46
Originally posted by natalija natalija напиша:

Букра што има за ручек.. јас кркорам во цреватаLOLLOLLOL

eve koj se buni...bukra kazi i "piperki za lupenje"LOLLOL

nate kaj si ti?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:46
Иренче кркај си мила, што ти е гајле LOLLOLLOL
Немој да ми почнуваш со ниски калории, треба на гости да ти идам, а јас си кркам богами LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:47
Еве Маченце тука сум, кркорам во црева, рачињата ме болат..и не ми спомињајте пиперки пак ќе ги гледам после 4 ConfusedConfusedConfused
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:48
Bukra imam doma edna takva niskokaloricna supa... so brokula basLOLi se smeev vcera ...brokula od "brokula sajt"...
Si krkam Mari ja se nekako niskokaloricno...aj ke vidime ...nema da me prepoznaete ja za dve ja za tri nedeliLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:48

Еве Маченце тука сум, кркорам во црева, рачињата ме болат..и не ми спомињајте пиперки пак ќе ги гледам после 4 ConfusedConfusedConfused

hehhehhehhehhe LOLLOL
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:49

Bukra imam doma edna takva niskokaloricna supa... so brokula basLOLi se smeev vcera ...brokula od "brokula sajt"...
Si krkam Mari ja se nekako niskokaloricno...aj ke vidime ...nema da me prepoznaete ja za dve ja za tri nedeliLOL
ma ubavka si ti irence sekako..ne se opteretuvajWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:50
Замисли цела недела 400 кила нека дојде некој нека ми каже дека сум ваква таква, ѕрцки ќе му извадам LOLLOLLOL

Него вчера онака си доагам дома во 01.00 среќна ми спакувале бурек во торбата.. и кога нема бурек, сама дома, ни леб ни бутур, капната бев не ми се вареа тестенини и сега ме мрзи да го кренам газево по доручек CryCryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 11:50
Originally posted by marijana marijana напиша:

hehhehhehhehhe LOLLOL

nate...hehehhe..pa vo "zora" na norma da bese i nekoj denar fazla ke izvadeseLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 751752753754755 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.