![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 751752753754755 2229> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
more lokacijata........kako e tamu?????
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Bukra sto vkusno ke jademe deneska?
![]() Ups pardon, ja veke jadev ![]() Aj da ne pocnuvam pak za jadenje ke dobijam opomena od Mari ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
bukra ..
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Букра што има за ручек.. јас кркорам во цревата
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
eve koj se buni...bukra kazi i "piperki za lupenje"
![]() ![]() nate kaj si ti?
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Иренче кркај си мила, што ти е гајле
![]() ![]() ![]() Немој да ми почнуваш со ниски калории, треба на гости да ти идам, а јас си кркам богами ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Еве Маченце тука сум, кркорам во црева, рачињата ме болат..и не ми спомињајте пиперки пак ќе ги гледам после 4
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Bukra imam doma edna takva niskokaloricna supa... so brokula bas
![]() Si krkam Mari ja se nekako niskokaloricno...aj ke vidime ...nema da me prepoznaete ja za dve ja za tri nedeli ![]() |
||
![]() |
||
|
hehhehhehhehhe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ma ubavka si ti irence sekako..ne se opteretuvaj
![]() |
||
![]() |
||
|
Замисли цела недела 400 кила нека дојде некој нека ми каже дека сум ваква таква, ѕрцки ќе му извадам
![]() ![]() ![]() Него вчера онака си доагам дома во 01.00 среќна ми спакувале бурек во торбата.. и кога нема бурек, сама дома, ни леб ни бутур, капната бев не ми се вареа тестенини и сега ме мрзи да го кренам газево по доручек ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
nate...hehehhe..pa vo "zora" na norma da bese i nekoj denar fazla ke izvadese
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 751752753754755 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |