IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ви е најдобриот дел во сексот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ви е најдобриот дел во сексот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
Прашање: Што е за вас најдобро од наведеното?
Одговор Гласови Статистика
7 [5,30%]
46 [34,85%]
13 [9,85%]
65 [49,24%]
1 [0,76%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 10:19
heheh pa mene na primer bi mi odgovaral celata rabota moment poslem celiot cin pa taka da
Постиграта ---- so mal napor vlaga vo nova pred igra sto mislam bi bila bolje od prvata:)

Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 11:33
Кога ќе ја полијам во уста, па ќе поголтне, а ме погледне онака, сом крупни очи задоволни по сексот.
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 11:41
Koga vrishti i vika: AAAAhhhhhhhh prekini...nemozam povekeeeeeeee ahhh ne mozammmmmmm prekini....manijaku.......

A toa normalno chesto mi se sluchuva koga imam odnosi ...jes da me bolat ushi ama najubavo mi e LOL LOL LOL LOL LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 11:47
pa uzivaj vo monentite
eden den kje kaze
OD KOGA NEMAME KRECENO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:41

heheh koga nastanuva pritisokot od penitracijata na alatot dobiva zvuk slicen na prdenje :)

sovrseno custvo za zenskoto ne tolku za maskoto amam barem znae deka dupkata cela ja obzel :) vo progres

Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 15:26
Koga dusevnata strast ke se stopi vo telesna strast....ostanatoto se tehnicki raboti Star
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 19:12

od pocetok do kraj ,kolku po dolgo tolku podobroEmbarrassed

Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 00:25
Najbolji del od seksot?...Pa predigrata...Mislam onoj del koga me moliLOLLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 00:28

AKO TE MOLEL ZNACI MU SE SAKALO
AKO SI CEKALA DA TE MOLI ZNACI NE TI SE SAKALO
GARANT POSLE TOJ SI POMINA POUBAVO ( OTI MU SE SAKALO)

PS ( A TEBE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE)

Изменето од mikus - 05.Октомври.2006 во 00:29
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 00:35

Stvarno...mene NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 00:37
JUJ
NE PRIMETI?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 09:30
Постиграта ===samo jas sum glasal :) hehe pa taa e najdobar  del pred 2 iscekuvanje:)
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 10:13
Meni je ipak najdrazi poceta
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 10:16
abe toa e zagrevanje vaka vise si zagrean vo druga faza si:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,314 секунди.