![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 735736737738739 2229> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ДОКТОРЕ А ТИ ТОА ВО СТИЛОТ НА ЏАКИ ВЕЌЕ СЕ СПЕРМА ЗА МАСАЖА А ?
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
slednive decenii tesko deka ke ja snema...za zal, a taka ke bide se dodeka ne izlezat nekoi pametni deca da sredat nesto...od dosegasnive nema fajde...
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
![]() ![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Мислам дека никој никого не подмити
![]() ![]() ![]() ![]() Не да ми шепна убави зборови, ма жештина ми дојде.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
nate - mora da mu najdeme rabota....ako ne posle 22 Oktomvri nema da ne druzi so takov intenzitet.......
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
нате
ако одиме дел по дел ништо не правиме треба целосно опуштање, а и во мојот говор реков дека секогаш че бидеш задоволна, иначе стварно ќе испадне дека мојот избор бил корупција и непотизам |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
А ЗНАЕТЕ ЛИ ШТО МИ БЕШЕ НАЈИНТЕРЕСНО ВЧЕРА ?
КОГА ВО ЕДЕН МОМЕНТ ГИ ЗАПРАШАВ ЧЛЕНОВИТЕ НА ЖИРИТО ДАЛИ ВРЗ ОСНОВА НА ЛИЧНО ИСКУСТВО ГО ИЗВРШИЈА ИЗБОРОТ ,ТИЕ СЕ ОБИДОА ДУРИ И НАВРЕДЕНИ ДА ИЗГЛУМАТ..... А НА КРАЈОТ НА ЦЕЛИОТ ЦИРКУС ДА ОБРАЗЛОЖАТ ДЕКА ГО ИЗБРАЛЕ ДОК ВРЗ ОСНОВА НА МИНАТ ТРУД.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
KASPER - gresis.....ne e svaleriste...sega sfati sto e ljubov...i trgna po nea...zatoa taka izgleda, svalerski.....
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
Духче оти бе така братчи збориш
![]() ![]() ![]() ![]() Камионче, ќе му најдеме него како нова работа ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
добро бре Питу
стварно што имаш против мене па и вчера ти кажав дека Нате ми е стара болка |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 735736737738739 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |