![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 724725726727728 2229> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PRIJATNO POPLADNE DRUSTVOOOOOO....
BYEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
CIAO MARCO, POZDRAV I DO DIME
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Што е ова ГОРКО???
Зар поради тоа ми го доделивте Докторот, а на питу цв-то го занемаривте?? |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
НЕ БЕ ДОК ПРОТИВ ТЕБЕ НИШТО ........
ЈАС НЕ СЕ СОМНЕВАМ ДЕКА ТИ НЕМА ДА ЈА ИЗВРШИШ ДОВЕРЕНАТА ОБВРСКА... ЈАС САМО СУМ ПРОТИВ НАЧИНОТ НА РАБОТА НА КОМИСИЈАТА . БЕА ПРИСТРАСНИ НЕ ОДЛУЧУВАА ПО ОСНОВ НА ПОНУДЕ ТУКУ ..... АЈ АЈ АЈ .... ![]() МОЕТО СРЦЕ И ТАКА ЧУКА ЗА ДРУГА.... МОИТЕ МИСЛИ И ТАКА СЕ НАСОЧЕНИ КОН ДРУГА....... ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
E PA NATE, SEGA......
![]() |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
СЕГА КОГА И НАТЕ МЕ ПРИФАТИ
САКАМ ПОСЕБНО ДА СЕ ЗАБЛАГОДАРАМ НА СИТЕ ОД ЖИРИТО ПОИМЕНИЧНО, ЛИЛИ МАРИЈАНА ИРЕНА БЛАГОДАРНОСТ ШТО ВЕРУВАВТЕ ВО МЕНЕ ЈАС СУ СИГУРЕН ДЕКА И МОЈОТ ПРОТИВКАНДИДАТ Т.Е. ДРУГАР ПИТУ ИМА ИСТО ТАКА ИМПОЗАНТНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ДЕКА ОВДЕ РЕШАВАА НИЈАНСИ. ЗАТОА САКАМ ДА МУ ЧЕСТИТАМ И НА НЕГО ЗА ФЕР БОРБАТА |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
dok - najubavata masaza e so perduv!!!!!! od noj......hehehe
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
hhehhe trucker dobra e slikata..ama ne lupese piperki so zabite nate..pa da ja boli liceto
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
TRUCKER, TI "SKRIEN TALENT"?????????
|
||
![]() |
||
|
marco sto e ova...zdravo-ciao? pa cel den te nema?
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
И благодарам на комисијата за тешката и комплицирана задача, што покрај
конк*ренцијата ми избраа прекрасно масерче кој знам дека вредно ќе си
ја врши должноста..
Знам дека Маченцето Лили и Ирена имаа тешка задача, без предрасуди и без повредени едногласно го изгласаа покрај целата тешка дилема Гушки од мене мое жири ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
MALKU POGOLEMO ISKUSTVO VO UZIVANJETO.....
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 724725726727728 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |