![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 723724725726727 2229> |
Автор | |||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ЕЕЕЕЕЕЕХ
ЛИЛИ ЛИЛИ ..... ЏАБЕ ТОЛКУ ГО ЧЕКАШЕ ГОВОРОТ НА ДОК ... КАКО ШТО И ТИ ЌЕ ЗАБЕЛЕЖИШ НЕ ТЕ НИ СПОМНА ... А КАМОЛИ КАКО НЕКОЈ НЕКОГАШ СОНЕТ ДА ТИ НАПРАВИ........ ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
PA JA ZATOA NE TE PRATAV KAJ NATE
![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ШТО Е ОВА УАА МАРЕ ???????
ПА ПО ШТО ДРУГО ЗНАЕВТЕ ЗА КАКВИ КВАЛИТЕТИ СТАНУВА ЗБОР АКО НЕ ОД ИСКУСТВО????????/ |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
ПИТУ ДАЈ БЕ ДРУГАРЧЕ НЕМОЈ ТАКА ЗА МЕНЕ ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
AKO E TAKA TOGAS IMAME "GORKO ISKUSTVO".....
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() EVE KAKO TREBA DA IZGLEDA PRAV DIDIVIDIDJIJA... HEHEE |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ZOSTO BE DOK NE ME SPOMNA, SEGA PITU "PARTAL" KJE ME NAPRAVI?????
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Говорот ме остави без текст, од душа излезено се гледа.. Докторе ти благодарам мило, сега можеш да почнеш да се пакуваш...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
MARCO, A BE KAJ SE IZGUBI TI????????
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
ЛИЛИ ОТИ ГОРКО?!??!?!?? |
|||
![]() |
|||
||
PA AKO NE BI BILO "GORKO" NEMASE DA TE DADEME NA NATE
![]() |
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
ZAKLUCOK - DOK I NATE KE SE MASIRAAT.........BRAVO
![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 723724725726727 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |