![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 680681682683684 931> |
Автор | |
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DRUSTVO MOE.... JAS MORAM DA VE NAPUSTAM......
AKO SE SMEETE VO SON... ZNAJTE JAS SUM.... VECERVA MORAM DA VI DOJDAM VO SONISTATA......
DOBRA NOK
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
nikom na svetu kako meni nije
liju me teshke novembarske kishe
a ti me nepitash kako mi je
jer ti nisi ti vishe
bjlak
![]() ova necini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() more dajte edna vesela i da se razdrma cela meana da se zapameti koa imalo zurka ovde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dobra nok
![]() ne kazuvaj libe dobra noooookkkkkk
ne odi doma rano tiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
eha ama dremka mi ja fati cece, mora da sum ushte slab. brej ke mi treba ekstra trening
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
cecke ako stvarno si resena da ne napustas,togas odberi so koja pesna da te ispratime..... |
|
![]() |
|
sea ni otide cece
daj ushte edno votka na eks i eden tanc
so prigusheni svetla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
zurka ste pravele snosti vie
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
i toa ne znaes kakva!!! trebase da dojdes i da vidis! pozdrav do kokolo i cecka od mamurnata kalinka
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а денес ке има ли кафе
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Ako turis ke ima |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
еве енџи по едно кафенце
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ej kafe za mene ima li
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Kafevo e ludnica,Sega vistinski mi se prisaka edno. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
a kafeto za mene
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 680681682683684 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |