![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 931> |
Автор | |
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi fali edna pesna...ako ja znaete...jas znam epak ednas ke go najdam svojot dom i se ke mine kako son...se ke mine za eden cas stom ke zapram jas ...mozebi ne se lazam pak.......me pogoduva vo srce
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
milo mi e sto spodeluvas so nas,zasto kolku-tolku e polesno.....ljubovta ne e prokleta stvar....ima prokleti licnosti..... a pesnata sto ja poraca se nadevam cecka ja znae,zosto mene ne mi teknuva vo momentov |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
tra la la aaaaa lalalalalaaaaaa
zaeebi toa jlubov i sve
zivej brate, za godini sto i dve
koga ke gushnish nekoja cura smejse
i na momentot raduvajse
tra ala la lal alala aaa lala
![]() kako mi odi ovaa rabota a?
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
fala kalince....mene mi znacat ubavite zborovi...i za muabetov aj uste po edna da drmneme....
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i sega tuka se ubacuva cecka so pesnata.....
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Nedopirliv...glavata gore..... ovde si so nas... makar na kratko zamisli deka ovde sme edno semejstvo....... aj nasmej se .... raspolozi se...sakas Cecka da mi ti otpee nekoja vesela kafanska pesna???
![]() |
|
![]() |
|
nema problem....vo sekoe vreme.....
sto ke pies,ajde?
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
pa i ne se pridrzuvaj na ona sto e tvoe ke si dojde
tuku brate, ti pojdi, pa jebiga vo dva potezi i ic da ne ti e maka
zashto i uter ke se rabudish kako i denes samo so edna razlika
podobro eden den lav otkolku cel zivot ovca
|
|
|
|
![]() |
|
pokraj dobro drustvo se e super.......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
odberete si sto sakate...kalina casti.....a sega i so cecka duet ke praime...samo pesna da ni tekne |
|
![]() |
|
tra la la la
a i dobro peam a
nebare gramofon od 1931
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |