IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:12
KASPERCE, E DURI SEGA KJE VIDIS...HAHAHAHA...
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:13
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by bukra bukra напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

toa so hantot bese za nas dvajcata Lili...za mene i moeto zlato.....moze Nov da pisuva ama preku prozor....druga publika ne primame...a za ona "strastven"....pa ne sum samo tolku istrosen ko onie sto gi imate doma.....mladost-ludost.....Tongue
a ti nadvor se trosis? Shocked i sto te tera da mislis deka samo doma se trosi?Confused
AUUUUUUUUU, MA DA ME MOLIS NE IDAM....NE SUM SPREMNA ZA SPIENJE PRED PRAGOVIWink

PA NE BI REKLA DEKA IMAM ISTROSEN DOMA, MOZE E POMLAD I OD TEBEWink
ZAR NE PRIMETUVAS KOLKU SUM INTELEGENTNALOLLOLLOL
      Lili,pa kaj se nametnuvate sega site....pa nagradata e samo za moeto zlato...aj sedete si doma.....nema ni mesto na pragot za poveke od edna....he-heLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:13

ZASTO BRE DA SE ISPRLAM...?  LASERLINE MU E MAJKA TA...DODUSA UDIRA PO DJEB AMA J....... TRAJ ZA UBAVINALOLLOLLOL

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:15
Odime vo hotel Magic Life...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:16

toa so hantot bese za nas dvajcata Lili...za mene i moeto zlato.....moze Nov da pisuva ama preku prozor....druga publika ne primame...a za ona "strastven"....pa ne sum samo tolku istrosen ko onie sto gi imate doma.....mladost-ludost.....Tongue
a ti nadvor se trosis? Shocked i sto te tera da mislis deka samo doma se trosi?Confused
AUUUUUUUUU, MA DA ME MOLIS NE IDAM....NE SUM SPREMNA ZA SPIENJE PRED PRAGOVIWink

Lili,pa kaj se nametnuvate sega site....pa nagradata e samo za moeto zlato...aj sedete si doma.....nema ni mesto na pragot za poveke od edna....he-heLOL

AUUUUUU, MOMCEVO MNOGU TREMPERAMENTNOBig%20smile
MA NE IDAM BRE, NI POD RAZNOAngry
SI IMAM JAS POSTOJAN IZVOR ZA KONEKCIJA....NE EKSPERIMENTIRAMAngry

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:17
Originally posted by marijana marijana напиша:

ZASTO BRE DA SE ISPRLAM...?  LASERLINE MU E MAJKA TA...DODUSA UDIRA PO DJEB AMA J....... TRAJ ZA UBAVINALOLLOLLOL

........zlato.....posle tie deset dena ne mora nisto da upotrebuvas...ke te lisam od nepotrebni izdatoci....tesko deka po 10-dnevna extra tortura ala kasper i troskot da pronikne.....kuti i fajde ke imas....EmbarrassedLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:18
Lily... odime vo Antalija vo Magic Life... da slavime.....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:20

AUUUUUU, MOMCEVO MNOGU TREMPERAMENTNOBig%20smile
MA NE IDAM BRE, NI POD RAZNOAngry
SI IMAM JAS POSTOJAN IZVOR ZA KONEKCIJA....NE EKSPERIMENTIRAMAngry

.........AngryAngryAngry.....e sega i mene me naluti....i ne te vodam i da me molis.......LOLLOLLOLLOLLOL............nedaj boze da ti zakaze izvorot od stalna konekcija...ke gi baras prijatelite ko mene ama pradvreme da si znais....ti go vrtam grbot za takva pomosLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:22
Kolku interesen komentar Kasper... bravooooo...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:24

MORE KASPERU...MAZ ZA VO KREVET SI BIL...TUUUUU VAKVA REKLAMA NE SUM CULA NEKOJ SAM SEBE DA SI NAPRAVIShocked..BRAVO....

"SPAVAL KO PAS" PRED VRATIMA....
CECA NE E VO MODA VEKE

SE CITAME POSLE SAAT VREME....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:25
HEHEHE...KASPEEEEEEEEEEEEER, E SEGA ME RAZOCARA DUSO...PRIJATELITE VO NEVOLJA SE POZNAVAAT, A TI NE SI MI BIL VISTINSKIOT PRIJATELBig%20smile

AMA NEMAJ GAJLE, JAS SUM RODENA POD SREKJNA ZVEZDA...NEMA SANSI IZVOROT DA MI OTKAZEWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:27
Originally posted by marijana marijana напиша:

MORE KASPERU...MAZ ZA VO KREVET SI BIL...TUUUUU VAKVA REKLAMA NE SUM CULA NEKOJ SAM SEBE DA SI NAPRAVIShocked..BRAVO....   "SPAVAL KO PAS" PRED VRATIMA....

CECA NE E VO MODA VEKE

SE CITAME POSLE SAAT VREME....
                      ...kakva ceca be zlato.....jas i ti sami.......a i prv pat ja slusam frazava so ceca.....okolu reklamata.....posle Ti ke nastapis....ne se falam jas nisto predvreme......Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:30
Kasper... stavi nekoj kompir vo gakite...mozebi ke
imas poveke uspeh....

i toa kompirot stavi go pozadi...
i kuti... ne te biva mnogu za muabet...
ova ti go kazuvam prijatelski...
ja rasipa atmosferata vo forumot...
ako vaka sekade pravis...
koj ti e kriv...
sekade ke si go dobies... heheee

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:32
Clap браво сте поминале иљадаркаTongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,340 секунди.