IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 660661662663664 2229>
Автор
Порака
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:01
СИТЕ ОН ЛАЈ ЧЛЕНОВИ ПОЗДРАВ ДО ТЕБЕ МАРКО ........

А ДИМЕ ДРУГАР МИ КАДЕ ГО ПРОДАДЕ ?????WinkLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:02
Originally posted by Atak Atak напиша:

mirjance kaj mene nisto ne e krivo se e pravo,veruvaj

MISLIS MARIJANA?..NELI....MOLIMTE ...USTE OD PP...ZNAM DEKA SE TI E KRIVO...LOLLOL
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:03
Zdravi Bukra... kade ni e Val???
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:04

znam znam Pajo 69 ok...samo neznam mirjance koja e ..me otepa molenje da se prestavam a seg ane kazuvaa taa svoe CV

Shocked..GLEDA, SEUSTE SI CHITAV...TAKA DA OD UTEPUVACKATA ..NEMALO AIR
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:04
Atak ne treba da upotrebuvas takvi zborovi kako "lupetaj" ...voopsto...tuka sme da si menuvame mislenja ama ne i so navredlivi zborovi.
Nivo malku ne e na odmetSmile
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:04
SmilePozdrav do Marko.....Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:04
А ШТО ТОА ДА КОРЕГИРАМ УБАИЦЕ ???

СЕ ИЗВИНУВАМ АМА НЕ ЦЕЛОСНО ВЕ СЛЕДАМ ОТИ НЕЛИ ТРОА И ПОРАБОТУВАМ .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:05
Zdravo Irence ... i Kasper...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:06
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Zdravo Irence ... i Kasper...

MARCO DE POFALISE GO NAPRAVIJA KOMPJUTEROT?

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:08

neznam sto imas losho za pp ...sto losho si videla od tamu...na site trn vo oko vi e najrabotliviot grad vo MKD

OVA KE GO OSTAVAM NA BITOLCANITE DA SE IZJANSNAT
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:09
ААААААААААА

ЕПА ВАКА СНАЈПЕР ПА НЕ ТИ ЛИЧАТ ТЕБЕ СРБИЗМИ ЕБА ГО........Wink

БУКРА ТОА ЛУПЕТАЈ НЕ Е МАКЕДОНСКИ ЗБОР СЕКАКО АМА МИСЛАМ ДЕКА СИ САКАЛА ДА МЕ НАТЕРАШ ДА ИНТЕРВЕНИРАМ ПРОТИВ СНАЈПЕР А НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА Е ПОТРЕБНО ДА ТИ ОБЈАСНУВАМ ШТО ЗНАЧИ НЕЛИ ?????Wink
И АЈ ВЕЌЕ ДОСТА ТРЕСЕВТЕ ГЛУПОСТИ
ЕБА ГО
LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:10

irena .....ova e sajt kade mozesh malku da otstapi od literaturniot pa i kulturen govor....jas se izrazuvam na moj nacin i rizicite se potpolno moi...bitno e nikogo da ne degradiram...izrazuvanjeto e odlika na sekoja individua...ti ne mozes osoba od 25-26 god da ja ucish doprva,neli?da bideme iskreni

" DOBRIOT ZBOR ZELEZNI VRATI OTVARA" TOA DA GO ZAPAMTIS...I NE E KASNO NIKOGAS...SEPAK NIE SME SITE POSTARI VO ODNOS NA TEBE...JAS KOGA STUDIRAV VO PP TI SEUSTE BESE "JASLI"..PA TAKA DA...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:11
А ШТО ТОА МАРЕ ДА ОБЈАСНАТ БИТОЛЧАНИ ???

ПА НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА НЕГИРА ДЕКА ВО ПРИЛЕП СЕ НАЈРАБОТЛИВИ ЛУЃЕТО ...
ЕБА ГО ...
САМО УШТЕ СТРУМИЧАНИ МОЖАТ ДА ИМ ПАРИРААТ ВО РАБОТЛИВОСТ ВО МАКЕДОНИЈАВА НАША ИЛИ ТОА ШТО ОСТАНА ОД НЕА .

ЕБА ГО.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 11:12
Marijance... povtorno go padnav kompjuterot... rastur napraviv... hahaa

ako vaka prodolzam mislam deka utre pak ke go rasturam windows_xp... treba da me zemat vo Microsoft... hihiiii

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 660661662663664 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.