|
Програмерите скапуваат дома |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
akrep
Нов член Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki site "jaki" programeri se gore-dole kako vas drzavata na ova deredje nie. Zemete rabotete nesto i ne se prepukuvajte samo koga ke gi zavrsite proektite so kratko obrazlozenie pratete gi onamu kade sto treba. Ako vredat nesto i ako ne se "prepisani" !!!. A web site od vasiot kalibar sega se izrabotuvaat za 8h eden mocan raboten den.. pozdrav do site "jaki" programeri
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Akrep можеш да повелиш на лична порака да ти дадам логин од фтп сервер, да направиш веб страна за 8 саати, комплетно завршена, па да видиме ти колку добар програмер си. Поздрав
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ima si se zanesuvaat nesto. A ako imase tolku mnogu programeri vo Makedonija sega ke bese drugo. Ama kako sto gledam Makedoncinava sabo imaat pojma od kompjuteri. Se pomalku i pomalku ima na fakultetite za programeri.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za kolku pari ke mi napravite i odrzavate nov sajt za zapoznavanje ...so lozinki chuda, takvi raboti , so zabrana na vlez od nekakvi IP adresi i slicno ??
Aj da vidam dajte realni ceni... seriozen sum |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto nindza slabo vo makedonija takvo nesto. Odi prasaj si vo semos tamu ke ti kazat
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нинџа, кажи колку сакаш да биди комплицирана страната, дали да биди php/html/asp или евентуално Flash во html.. За секој тип на страна има различна цена во зависност од изработката.
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vistinski programeri sekogas imalo i ke ima rabota.Vie ste dizajnirale edna stranica so HTML i mislite kojznae kolku ste jaki.
Abe kazete mi C,, C++, DEPLHI i drugite programski jazici kaj vi se ?
Ako znaete barem eden od ovie gore spomenative jas ke vi najdam rabota vo MAK ili vo koja drzava sakate .
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со сложувам. Знам најмалку едно слободно работно место за талентиран програмер. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum programer, i jas NE POZNAVAM nekoj drug programer sho ne e vraboten. znam nekoi sho ne se vraboteni posto teraat tezgi i nekjat da se vrabotat.
e sea, aj objasnete, sho ima vrska PROGRAMER so WEB STRANA? |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe za vo joomla da se napraj web strana i babami da sedni na PC ce napravi
|
|
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za web strana da se naprave priznavam samo ASP.NET ili J2EE specijalno JSF i EJB, i seto toa treba peshki da se naprave onaka so joomla ili nekoj takvi finti ne davam pet pari za taa web strana |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можам и јас да помогнам тука нешто а што Joomla со тоа се фалите аиии абре Македонска работа
да се разбереме по лп поз |
|
lekirk
Нов член Регистриран: 25.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве неколку понуди за да не се „скапува“ по дома
Матрикс-Глобал има потреба од C/C++ Developer Senior Java Developers Python (backend) developer .Net Developer Web developer аплицирајте директно со ваш email и CV и среќно :) |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |