IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 2229>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:12
Smile...teto.....pozdravce i do tebe....so ke imame denes za rucek????Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:12
Originally posted by kasper kasper напиша:

Tongue a za "darbata"....toa dvosmisleno go kazuvate ili "nekoja" vi imama kazuvano za mene he-he.......Embarrassed
TREBA LI NEKOJ DA NI KAZE???
PA OD AVION SE GLEDA:)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:13
Originally posted by bukra bukra напиша:

ClapClapClapdobri duhLOLLOLLOLnemase zivot dodeka tebe ne te sretnavte....zdravo do tebe i do siteTongue

moj mal doprinos za 1000 str.Wink

HEHEHE, BUKRA NAJGOLEMIOT POZDRAV ZA TEBE OD SRCE:)))

NE PROSVETLI KASPERCETO, NELI????
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:14

Tongue a za "darbata"....toa dvosmisleno go kazuvate ili "nekoja" vi imama kazuvano za mene he-he.......Embarrassed
LOLLOLLOL HEHHE NE TUKU CRVENEJ..SAMI SI GO ZAKLUCIVME DE....AKO TREBA I DA NI "POTSEPNE" NEKOJA KAZI I NEJA KE JA PRASAMELOLLOL

PS: BEZ PISTOLILOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:17
ARNI SME TI KAKO SI?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:19
......zlato.......ne veruvaj vo nicii glasini dodeka sama ne se uverisBig%20smile....mozebi lazatSleepy
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:20
ZDRAVO ATAK!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:21

......zlato.......ne veruvaj vo nicii glasini dodeka sama ne se uverisBig%20smile....mozebi lazatSleepy

AJDE MORE ZLATO..NE GLEDAS DEKA SITE SE "TOPIME" KAKO KOCKI MRAZ NA 50 STEPENI...PA ZNAEME DEKA SI "NADARENO" DETE..LOLLOLLOL

A I UBAVO TI PAGA A?LOLLOLLOL TE ISPOFALIVME SEGA GLEDAJ NEKOJA UTKA DA NAPRAVIS..ODMA KAKO "ORLICI" KE TE ISKASAMELOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:21
BUKRA JAS SUM BUSINESS PARTNEROT, E SEGA VIDI KOJ E ZLATOTO...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:21
.....Musaka bez jajca.....i salatce od mladi krastavicki so dosta magdanos....moze teto......Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:22

e "zlatoto"koe bese...jas znam "teta"sumTongue
LOLLOLLOLLOL
BUKRA NIJE "ZLATO SVE STO SIJA"LOLLOLLOL

SEGA KE NASKOKA "NOV " SE "KOREKCIITE"LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:24
BUKRA ZNAES DEKA SE VRATI "NOV" KAKO "EDINSTVEN" OD ITALYBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:25

LOLLOLLOL Mari,toa za mene ne vazi....dozvoleni mi se greskiteLOLLOL
LOLLOLLOL "K`" SI POVRZENALOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 10:25

LOLLOLLOL Mari,toa za mene ne vazi....dozvoleni mi se greskiteLOLLOL
PA COVECKI E DA SE GRESI...NELI KASPERCE???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.