|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BOJAN 13 mislam vi se molam ima li po horor!!!
na krsatvanjetooo Изменето од SeXY - 26.Септември.2006 во 11:59 |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Horor nad hororite, i Bojan, i Elena Risteska, i Suze, i familija Vucic..
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moreee a Goce Arnaudov??
|
||
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto mu fali na Goce, bas e faca, unikaten e covekot, svoj si e, baska ubavo pee. Aj da vidam dali moze nekoj da go kopira
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne moze da se kopira
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гоце Арнаудов има силен и убав глас, ама она што ми пречи кај него е што многу прави гримаси кога пее, па испаѓа како да има запек дури ја пее песната |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене многу ми се бендисува Трендо како го води Милионер...се гледа дека човекот се спрема и си ја знае работата
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ufff da Trendo ama i Mrko od Daj pobrzaj
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гримасите му се дека ептен се соживува со песната од срце ја пее.....мислам од петици де |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele posledniov post bese najoriginalen !!!!!
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj se fativte za goce da komentirate?
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па види сеа чоекот има голема доза на ,,сексипил,, |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpuno se sl*gam
ima sve bre-i glas i stas....
|
||
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и убавина и душа....ауууу се заљубив
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |