IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали признавате грешка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали признавате грешка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Клементина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Клементина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 01:02
многу сум самокритична, значи си ги признавам грешките и се трудам да не ги повторувам, секој греши факт, али не секој работи на подобрување, значи треба да се работи секогаш и да се оди кон подобрување...
precious..
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 01:05
Originally posted by cecka cecka напиша:

brza , brza, mnogu docna sedis navecer, kako stanuvas sabajle, ziti se
     pred osum!!!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 09:11

najceto priznavam, ustvari koga sum kriva, a ako ne sum, moram da si go isteram moeto, pa so saka neka bide

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 09:15
признавам кога ке згрешам исто така и си кажувам  кога ми згрешиле
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 21:13
pa mora da doznaes ako si zgresil nesto zatoa sto gi trpis posledicite-dali ke priznaam pa ne ama ke se potrudam da se izvadam,da ja ublazam greskata kolku sto moze!!
Кон врв
antonijo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 16.Март.2006
Поени: 276
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antonijo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 00:07
greska toa e normalno nema nikoj sto ne zgresil sum gresel mnogu
Кон врв
ance Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ance Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 15:30
Originally posted by antonijo antonijo напиша:

greska toa e normalno nema nikoj sto ne zgresil sum gresel mnogu

така а?
Кон врв
pece7475 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Локација: Germany
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pece7475 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 15:42
ako ne se nauci od greskata, toa e pogolema greska
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
Кон врв
*Aanniittaa* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *Aanniittaa* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 03:33

pa sekoj gresi nekogas- najcesto gordosta e taa sto odlucuva dali ke se priznae greskata i ke se prezeme odgovornosta ili ne.

jas vo princip retko si ja priznavam greskata,no sepak porano ili pokasno si se izvinuvam

еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2006 во 09:39
Originally posted by cecka cecka напиша:

najceto priznavam, ustvari koga sum kriva, a ako ne sum, moram da si go isteram moeto, pa so saka neka bide

cece i jas reshiv taka da pravamLOLaman be ...pocna da vliaesh vrz meneConfusedLOLjas obicno i koga nesum kriva za da ima mir priznavav seOuch
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 20:25
priznavam samo koga sum kriva,no nekogas i togas ne priznavamLOL
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 20:44

да доколку не сум во право попуштам и си ја признавам грешката и ако сум повредила некого со моето однесување а стварно не сум била во право разумно е да се извинам и не ми е тешко да го направам тоа

Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 22:02

Voglavno sum svesna koga gresam,no gordosta,za zal ne mi dava toa da go priznaam.Iako moze da se kaam u sebe,retko toa go pokazuvam.Mozda zvuci zlobno,ali jebiga,barem sum iskrena.Tongue

I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 22:22

mojata najgolema greska e toa sto gi povreduvam tie sto najmnogu gi sakam....i retko koga si ja progoltuvam gordosta i se izvinuvam....

jebi*a

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.